LØRDAG 31. AUGUST


Koncertstart kl. 20:00

Døren åbnes kl. 19:15


FRIMER & MØLLER


MEGET BEGRÆNSET ANTAL LEDIGE BILLETTER


PRISER I FORSALG
Entré: kr. 210,- / Medlemspris: kr. 180,-


PRIS VED INDGANGEN: +30 kr.

To af de store, jyske guitarhelte på samme scene, i samme band:

Ole Frimer Trio med Knud Møller.


Det er to af de mest kendte og to af de allerbedste guitarister, som indleder CROSSROADS' efterårssæson 2024.
Ole Frimer har igen taget initiativ til at optræde med en guitarist, som han nærer stor beundring for, men som han aldrig tidligere har spillet med i samme band. Det sker så nu, når Knud Møller er på scenen sammen med Ole Frimers trio.


OLE FRIMER er en af de fremmeste og genremæssigt mest grænsesøgende danske bluesguitarister. Der er meget stor variation i Oles musikalske linje, som er blues i alle afskygninger inspireret fra flere verdensdele. Frimer er en hyppig gæst hos især danske og tyske bluesarrangører, og uanset hvad han stiller op med, så føles Oles koncerter som en ny og stor oplevelse hver eneste gang.


Sådan bliver det helt sikkert også 31. august, hvor Knud Møller er med til at supplere den frimerske trio og udfordre sin guitarkollega udi samspil, medspil og modspil. Det kan kun blive en spændende oplevelse og yderst interessant at se og høre hvad de to finder på i hinandens og kvarttettens selskab.


KNUD MØLLER er oprindeligt fra Hjørring og i dag bosiddende lidt udenfor Hedensted. Knud er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium i 1979 på Musikpædagogisk linje med violin!

Knud Møller blev allerede i 2008 kåret som Danmarks bedste guitarist, og han har ikke sluppet eliten af guitarister siden. Møller er uden tvivl rent folkeligt mest kendt for sin optræden med Johnny Madsen, hvor han medvirker til at løfte musikken til nye højder med sit sublime guitarspil.


Knud Møllers CV kan gøre de fleste forpustede og tæller også samarbejde med navne som Allan Olsen, Dalton, Peter Belli, Poul Krebs, Ester Brohus, Hans Theessink, (Rock) Nalle, Slåbrock Band, Laura Illeborg, Laura Mo, Johnny Nørmølle, Freddy and the Phantoms o.m.a.

Derudover er Knud Møller ophavsmanden bag det fremragende lydspor til TV-serien "Den Sidste Slæderejse" i slut-90'erne, hvis instrumentale numre Møller udgav som solo-plade. En stor følgerskare har Knud Møller også når han optræder sammen med sin hollandske ven, sanger og guitarist Hans Theessink, som han har gjort det så smukt i næsten 30 år.


Læs evt. mere om Knud Møller i dette 'Side by Side' – Interview med Knud Møller.


Line-up:

Ole Frimer - vokal & guitar - www.olefrimer.com

Knud Møller - guitar

Jesper Bylling - bas
Claus Daugaard - trommer


YOUTUBE

FRIMER & MØLLER - Live 2023
OLE FRIMER TRIO W. KNUD MØLLER - Why are you stayin'


YOUTUBE MUSIC

Ole Frimer Trio w. Knud Møller - Goodbye pork pie hat / Brush with the blues


SPOTIFY