Eric Lindell & The Sunliners
featuring Anson Funderburgh [USA]

DENNE KONCERT ER DESVÆRRE AFLYST !!!

26. oktober 2019 kl. 20.00 - Dørene åbnes kl. 19:15

Vejle, d. 11. juli 2019:


Pga. af uforudsete omstændigheder har Eric Lindell været nødsaget til at aflyse sin planlagte Europa-tour i efteråret 2019.
Derfor er vi desværre nødsaget til at aflyse denne planlagte blueskoncert, og håber på at kunne præsentere bandet på en senere dato.


Siden vi modtog aflysningen har vi arbejdet intenst på en løsning og vi har været så heldige at entrere med Jimmy Reiter Band, vinder af bl.a. German Blues Awards 2017 for "bedste band". Læs mere her!


Allerede købte billetter til Eric Lindell & Anson Funderburgh d. 26/10-19 er også gældende for blueskoncerten med Jimmy Reiter Band samme dato og tidspunkt.

CROSSROADS vil i nærmeste fremtid tage direkte kontakt til de der allerede har købt billet til denne koncert!


Pris forsalg: 175,- kr. ekskl. billetgebyr og adm. omkostning

Medlemspris: 100,- kr.

Pris ved indgangen: 195,- kr.

Forsalget lukker kl. 18:00 på datoen for koncerten! – evt. ledige billetter sælges ved indgangen!

Denne koncert foregår på "Spillestedet" i Bygningens stueetage, hvor der vil være sidde-pladser ved caféborde.

Bemærk:

Billetter til reduceret medlemspris gælder kun for medlemmer af Bluesforeningen CROSSROADS.

ERIC LINDELL & The Sunliners

featuring ANSON FUNDERBURG (USA)

 

"et must for folk med hang til Swampy Gulf Coast R&B, Blues og Memphis Soul."

ERIC LINDELL

 

Fra New Orleans, Louisiana, får vi besøg af Eric Lindell, en institution i hjembyen.

Eric Lindell har i mere en to årtier bragt fem albums til verden og spillet tusindvis af jobs på roadhouses, klubber, koncertsale og festivaler overalt i USA og fået mange fans med hans mange faceterede rootsmusik og fantastiske soul stemme.


Sammen med sin ru og sjælfulde stemme og mindeværdige originale sange, er den roots-rockende multiinstrumentalist Eric Lindell et sandt one-of-a-kind talent. Lindell skaber amerikansk rootsmusik - der både er overraskende frisk og gædelig velkendt kendt - og blander West Coast Rock og Swampy Gulf Coast Blues/R&B med honky-tonk-country og Memphis Soul.

Musikere:

  • Eric Lindell - vokal & guitar
  • Anson Funderburgh - bluesguitar
  • Willie McMains - trommer

  •  - basguitar
  •  - orgel

ANSON FUNDERBURGH

 

Anson Funderburgh er nok bedst kendt for sine samarbejder med Sam Myers, men Anson har indspillet over en halv snes albums, og tilbringer meget af sin tid på vejen, og tourer ikke kun i USA, men også i Europa.


Anson er anerkendt som en af de fineste repræsentanter for en musikalsk stil, der inkorporerer en kraftfuld blanding af Chicago, Texas og Delta blues. Funderburghs spil er smagfuldt - han har en lokkende lyd og helt unik blues-tone.


Guitarlegenden er 8 gange tildelt prisen "WC Handy Blues Award" - den prisuddeling der i dag hedder "Blues Music Awards" og stadig uddeles af "The Blues Foundation" i Memphis, Tennessee.


Anson Funderburgh er en yderst fremragende repræsentant fot THE BLUES: ikke blot som diplomat for nutidig blues og for blues i almindelighed. Han er også tilgængelig for de nye bluespublikummer, samtidig med at være kreativ nok til at være interessant og underholdende for inkarnerede bluesveteraner blandt publikum.

CITATER


"Funderburgh, as always, seems far more interested in playing just the right note than a blistering series of obvious ones."

– Washington Post


"Anson Funderburgh & the Rockets are the best blues band in the country." – Delbert McClinton