SAHRA DA SILVA BLUES QUINTET


Søndag 29. november 2020 kl. 15.00 (døren åbnes kl.14.15)


Sahra da Silva skal opleves på slap line - hvor der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet


Københavnske Sahra da Silva, har i mere end et årti været en etableret del af den danske blues scene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul.


Sahra da Silva er lige nu højaktuel med sin seneste albumudgivelse, der bærer den meget sigende titel  #blueswoman

Den 25. juni 2020 anmeldte Jakob Wandam  #blueswoman  på Bluesnews.dk


Sahra har tidligere gæstet Vejle, bl.a. ved "KingBee's Queen Thing" (Bjarne Rasks KingBee exBLUESive blues-søndag d. 27. januar 2013) og senest ifm. TourBuzz-støttekoncerten den 6. maj 2018 i Bygningens "Store Sal".


Sahra er pt. aktuel med blues albummet #blueswoman, som rummer en blanding af Sahra’s egne sange, samt et par genfortolkede klassikere.


Tidligere har hun udgivet en EP og et album med sit daværende projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul”, og er desuden en del neo-blues kollektivet “The Cornbread Project”, som i 2019 udgav albummet “Catawampus”, hvor hun er i godt selskab med Troels Jensen, Big Creek Slim, Mud Morganfield og James Harman og ikke mindst hjernerne bag; Laust “Krudtmejer”Nielsen og Peter Nande.


Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra da Silva klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme i konstant udvikling.


Et sted i midten af soul, blues og jazz står hun klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme i konstant udvikling.


Når Sahra svinger med sin Blues- & Soulkvintet er det både egne sange og Chicago-bluesen der er i højsædet og især musik fra ‪50‬’er og 60’ernes famøse pladeselskab, Chess Records, er repræsenteret med sange indspillet af Muddy Waters, Howlin Wolf, Willie Dixon m.fl. samt stor inspiration fra kvindelige blues giganter, som Etta James, Big Maybelle, LaVern Baker og Aretha Franklin.


Der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet. Sahra da Silva skal opleves på slap line, i selskab med gode venner, og nogle af landets bedste og mest originale bluesmusikere.

Koncertstart kl. 15.00

Døren åbnes kl. 14.15


Entré: kr. 165,-

Forsalg: kr. 140,-

Forsalg, medlemmer: kr. 95,-


Billetpriser er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger.

Forsalget lukker kl. 12:00 på datoen for koncerten!


Jf. forskrifterne ifm. Covid-19 er den maksimalt tilladte kapacitet af personer: 100


Begrænset antal billetter:

90 stk.

Sahra da Silva Blues Quintet

Line-up:

Sahra da Silva - sang o.a.

Alain Apaloo - bluesguitar

Marco Diallo - trommer

Laust 'Krudtmejer' Nielsen - basguitar
Christian Bundgaard - piano/tangenter


sahradasilva.com

Krudtmejer Productions


Koncerten foregår i "Store Sal" på 1. sal i  Bygningen.


Jf. forskrifterne ifm. Covid-19 er den maksimale tilladte kapacitet af personer: 100.