Fredag 8. oktober kl. 20

Døren åbnes kl. 19.15

TRAINMAN BLUES

Blues, soul, groove and grit - ”Music for the Heart”


Fredag den 8/10 kan man opleve den spændende københavnsk-irske kvartet Trainman Blues. Orkesteret albumdebuterede den 15. marts 2018 med et helt forrygende værk, der bar orkesterets navn. Trainman Blues har en absolut særegen lyd, der er en vellykket og velproduceret blanding af blues og mere up-to-date sort musik. Debutalbummet fik en velfortjent Danish Music Award Blues (DMA) som Årets Danske Bluesudgivelse samme år.


Det har ikke skortet på spillejobs for Trainman Blues, og bandet udsendte i 2020 nogle singler som forløbere for sit andet album Shadows and shapes, der udkom den 25. marts 2021 til fine anmeldelser, og som såmænd også er nomineret til en DMA i år i samme kategori som debutalbummet.


Kernen i bandet er irske Richard Farrell, der er en enestående sanger, sangskriver, arrangør og guitarist og produceren, komponisten, arrangøren samt bassisten Laust ”Krudtmejer” Nielsen. Med deres to medspillere udgør de et ”tight” Trainman Blues, der ikke lyder som noget andet band, og som bestemt er en messe værd.


TRAINMAN BLUES

Richard Farrell : sang & guitar

Thomas Crawfurd : trommer

Laust Krudtmejer Nielsen : bas

Rune Højmark : bluesguitar


Trainman Blues er et aldeles spændende, stemningsfuldt og virkelig originalt bekendtskab med sit helt eget take på bluesidiomet, og det kan de med sindsro være stolte af.

Rustikt & råt, groovy & gritty, blues & soul...

Trainman Blues lyder ene og alene som Trainman Blues, og det står de sig forrygende godt ved

Priser


PRIS I FORSALG

Entré: kr. 145,-

Medlemspris: kr. 100,-


PRIS VED INDGANGEN

Entré: kr. 175,-

Medlemspris: kr. 130,-