Sugar Ray and The Bluetones USA

"Bringing the best blues to you for 40 years"

23. november 2019 kl. 20.00

Dørene åbnes kl. 19:15

Pris forsalg: kr. 100,- (Medlemmer) // kr. 175,- (Ikke-medlemmer)

Pris ved indgangen: kr. 120,- (Medlemmer) // kr. 200,- (Ikke-medlemmer)


Forsalg er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger! 

Forsalget lukker kl. 18:00 på datoen for koncerten! – evt. ledige billetter sælges ved indgangen til lidt forhøjet pris!

Denne koncert foregår på "Spillestedet" i Bygningens stueetage, hvor der vil være sidde-pladser ved caféborde.

Denne koncert er

pr. 23/11 UDSOLGT

Bemærk:

Billetter til reduceret medlemspris gælder kun for medlemmer af Bluesforeningen CROSSROADS.

SUGAR RAY AND THE BLUETONES (USA)


"BRINGING THE BEST BLUES TO YOU FOR ALMOST 40 YEARS"


med superguitaristen "Little" CHARLIE BATY


En del af den amerikanske blueselite


Sangeren og mundharpespilleren "Sugar" Ray Norcia startede "The Bluetones" i slutningen af 70'erne. Efter en pause fra "The Bluetones", hvor han spillede med andre anerkendte bluesnavne som Ronnie Earl (Roomful of Blues, Ronnie Earl & the Broadcasters) og Kid Bangham (The Fabulous Thunderbirds), fandt Sugar Ray tilbage til "The Bluetones" hvilket har resulteret i rigtig mange, flotte udgivelser og soulfulde bluesmelodier med den eminente stemme og mundharpen.


I dag tæller den legendariske gruppe også den verdenskendte superguitarist "Little" Charlie Baty (guitarist gennem 30 år i Little Charlie and The Nightcats), samt den eminente rytmesektion: Michael "Mudcat" Ward på akustisk, gulvbas + elektrisk bas og Neil Gouvin på trommer.


"Sugar Ray" har en poleret og varm kvalitet i sin fabelagtige stemme, der er velegnet til den cool tilbagelænede og soulprægede blues.

Guitaristen "Little" Charlie , tilfører en ekstra dimension til bandets cool, soulprægede blues. Denne kombination med resten af bandet lyder det, som var de gennemsyret af en rigtig god, kraftfuld Vallein Tercinier cognac, med en eftersmag der er lang og råber på mere.
Når "Little" Charlie tryller med guitaren, hører man tydeligt, hvor tæt han er på at matche kvaliteten af store navne som Charlie Christian, T-Bone Walker og B.B. King.


En del af den amerikanske blueselite - sådan kan man kort beskrive sangeren og mundharpespilleren Sugar Ray Norcia, som har været en del af den store scene siden slutningen af 70’erne.


SUGAR RAY AND THE BLUETONES har spillet deres unikke mix af blues rundt om i verden, i fyrre år.
Bandet er ikke begrænset til en stil, men er i stand til at spille Chicago Blues i stil med, Muddy Waters, Little Walter og Big Walter, Kansas City Swing i stil med "Big" Joe Turner, Texas Blues som "T-Bone" Walker og Freddie King; og den sumpede Louisiana lyd af "Lazy" Lester - alle spillet med den enestående originalitet af frontmand, Sugar Ray Norcia og "de Blå toner".

Alle medlemmer af Sugar Ray and the Bluetones har medvirket på andre kunstneres optagelser, bl.a. Hubert Sumlin, John Hammond, Johnny Winter, Pinetop Perkins, The Mannish Boys, Sugaray Rayford, Debbie Davies, Duke Robillard, Ronnie Earl og mange flere.

Musikere:

 

  • Sugar Ray Norcia - sang & mundharpe
  • "Little" Charlie Baty - bluesguitar
  • Neil Gouvin - bluestromme
  • Michael "Mudcat" Ward - el- & akustisk basguitar

"SUGAR RAY IS THE REAL DEAL.
THERE IS NOBODY BETTER TO REPRESENT THIS MUSIC."

- citat KIM WILSON, The Fabulous Thunderbirds


"SUGAR RAY HAS GREAT TONE AND PHRASING, SINGING AD PLAYING THE HARP.
ONE OF MY FAVORITES."
- citat CHARLIE MUSSELWHITE


Link til bandets hjemmeside: 

http://www.sugarrayandthebluetones.com/