Fredag 14. oktober kl. 20

Døren åbnes kl. 19.15

SHANNA WATERSTOWN BAND

Shanna Waterstown er en forholdsvis ny amerikansk sangerinde der ved hvad hun vil.

Shanna er en passioneret, lidenskabelig og inspirerende sangerinde, med en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme.


Selv om Shanna er af den yngre generation af rhytm’n blues sangerinder betegnes hun som en rigtig ”Blueswoman” og Shanna er godt på vej til at indtage bluesscenen og erobre alle bluesfans i Europa og USA.


Shanna Waterstown har lært sin soul og gospel allerede som barn. Blues-tilgangen har hun bl.a. fået fra sceneoptrædener med navne som Buddy Guy, Louisiana Red, Mud Morgenfield og som korsangerinde for legendariske James Brown.


Hos CROSSROADS i Bygningen, Vejle, optræder Shanna Waterstown med sit faste tre-mands bluesband; Massimo Ciracì på bluesguitar og rytmesektionen Walter Cerasani og Gianpaolo Feola på hhv. bas og trommer.


Shanna Waterstown er født i Deep South, Florida i USA. Her voksede hun op og sang i byens lille baptistkirke. Datidens mest populære musik, som hun lyttede til på radioen var “Motown Soul”, “Country” og “Gospel”. Hendes ungdom blev præget af mange forskellige stilarter af musik, der senere inspirerede Shanna til sine første kompositioner i en alder af 11-12 år. Hun startede et lokalt band med nogle naboer og eksperimenterede med forskellige kompositioner, der blev indspillet på kassettebånd.
Shanna har turneret i USA og Europa, herunder Frankrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Danmark, Italien, Spanien, Østrig, Polen, Letland, hvor hun har spillet på både mindre scener og klubber samt på nogle af de største bluesfestivaler.


Shanna Waterstown er en passioneret, inspirerende og musikalsk sangerinde, med en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme.


Shanna har haft det privilegium at åbne koncerter for James Brown, Buddy Guy, Maceo Parker, Matt Bianco, Louisiana Red og Mud Morganfield, for blot at nævne nogle få. Efter at have brugt mange år på at skrive og komponere har Shanna fået mere fokus på sine egne kompositioner, som man kan lytte til på Shannas første og meget succesfyldte bluesalbum, "Inside My Blues" fra 2008. Efter succesen med sit første album, skrev og komponerede Shanna sit andet bluesalbum, "A Real Woman", som udkom i 2011, hvor man genfinder den specielle stil og lyrik fra i de tidlige sange.

"Rhytm'n Blues & Soul med en rigtig 'Blueswoman' i front"

Priser


PRIS I FORSALG

Entré: kr. 170,-

Medlemspris: kr. 140,-


PRIS VED INDGANGEN

Entré: kr. 200,-

Medlemspris: kr. 170,-

Shanna Waterstown - sang (USA)

Gianpaolo Feola - tromme (Italy)

Massimo Ciracì - bluesguitar (Italy)

Walter Cerasani - bas (Italy)


Links:

Shanna Waterstown på Facebook

Shanna's hjemmeside


Facebook begivenhed