Lørdag 7. maj 2022 - kl. 20

Døren åbnes kl. 19.15


UDSOLGT / SOLD OUT

SP-JUST-FROST

SP, Esben Just, Søren Frost

Trioen SP-JUST-FROST
- nok landets bedst swingende trio ruller igen!


"Hva’ si’r man så...?"


"Så siger man tak!" og det kunne man jo så passende gøre til det faktum, at tre af Danmarks bedste musikere i trioen SP-JUST-FROST, igen er at finde på en lang række af Danmarks bedste spillesteder, når turbussen i foråret 2022, kører ud i landet, ladet med spilleglæde, højt humør og med masser af kærlighed til det publikum, der i mere end 20 år har fulgt drengene og været med til den fest, som SP-JUST-FROST altid har været eksponenter for.


Trioen, med Henrik ’SP’ Schou Poulsen på bassen, Esben Just på vokal og piano og Søren Frost på trommerne, har i mere end 20 år væltet klubberne, festivalerne og publikum over hele landet med deres voldsomt swingende og dybt charmerende New Orleans mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock’n’roll – en genre som de tre herrer mestrer til perfektion og med et overskud som er sjældent set på vore breddegrader.


SP-JUST-FROST har seks fuldlængde albums, et utal af singler, EP’er og jule specials på samvittigheden, en stor del af disse med engelske tekster, men trioen har også kastet sig over modersmålet og har haft succes med sange som "Bryggen" og "Charmetrold", sange som specielt live, er blevet publikumsfavoritter.


"Laissez les bons temps rouler" som man siger i New Orleans, eller oversat på godt dansk: SP-JUST-FROST ruller igen!


"Trioen tager kegler"

SP Just Frost blev dannet i 1998 af Henrik ”SP” Schou Poulsen (bas), Esben Just (klaver og vokal) og Søren Frost (trommer). De tager kegler på de danske koncertscener med deres energiske performance og swingende og iørefaldende blanding af jazz, blues, funk og R&B, der trækker på en fælles kærlighed til New Orleans-kulturen og blev formidlet med de tre musikeres allerede betragtelige erfaring fra andre musikalske sammenhænge.


Danish Music Award

Også på plade fungerede samarbejdet forbilledligt, og SP Just Frosts 2003-album "Peace in the valley" blev hædret med en Danish Music Award for Årets Danske Bluesalbum.


I en periode lod Henrik Schou Poulsen sig erstatte af kontrabassisten Ole Skipper Mosgaard, hvor orkestret så hed Skipper Just Frost. Ligeledes overlod Søren Frost i en periode stikkerne til Niels Ratzer, hvor trioen kaldte sig Esben Just Trio.
I 2011 blev bandet sat på standby.
SP Just Frost fandt dog atter sammen i 2018, og lørdag den 7. maj klokken 20 indfinder de sig altså på scenen i Bygningen.


Det bliver med garanti en fest med masser af second line-rytmer og bandets morsomme og begavede tekster på både dansk og engelsk, iblandet klassikere af New Orleans-koryfæer som Allen Toussaint, Professor Longhair og Fats Domino.

UDSOLGT / SOLD OUT

Priser


PRIS I FORSALG

Entré: kr. 170,-

Medlemspris: kr. 130,-


PRIS VED INDGANGEN

Entré: kr. 200,-

Medlemspris: kr. 160,-

Line-up:

Esben Just - Piano, sang & tamburin

Søren Frost - Trommer & tamburin

Henrik "SP" Schou Poulsen - Bas & tamburin


Links:

SP-Just-Frost på Facebook

Esben Just, hjemmeside


Facebook begivenhed