Guy Forsyth & Band [USA]

Opening Act:

Harpin' Wolf & The Black Sheep [DK]


14. september 2019 kl. 20.00. Døren åbnes kl. 19:15

Pris forsalg: 245,- kr.

Medlemspris: 150,- kr.

Pris ved indgangen: 260,- kr.


Forsalg er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger!

Forsalget lukker kl. 18:00 på datoen for koncerten! – evt. ledige billetter sælges ved indgangen!

Denne koncert foregår på "Spillestedet" i Bygningens stueetage, hvor der vil være sidde-pladser ved caféborde.

Bemærk:

Billetter til reduceret medlemspris gælder kun for medlemmer af Bluesforeningen CROSSROADS.

GUY FORSYTH BAND [USA]


"Besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm & rå vokal, fede melodier & heftige soloer
= garant for koncerter, hvor humor, seriøsitet og autenticitet går hånd i hånd.
"


Guy Forsyth er kendt for sin vitalitet på bluesscenen & står som en respektfuld fornyer af bluestraditionen.

Support:

Guy Forsyth Band (USA)


Multi-instrumentalisten, sangeren og sangskriveren Guy Forsyth er oprindeligt fra Kansas, men har i dag base i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene. Her står han som en respektfuld fornyer af bluestraditionen og som garant for koncerter, hvor humor, seriøsitet og autenticitet går hånd i hånd. Har man tidligere oplevet ham live, så ved man, at man kan se frem til en besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm og rå vokal, fede melodier og heftige soloer på alt lige fra akustisk og elektrisk guitar til slideguitar, ukulele, sav og mundharpe.


Genremæssigt er vi ude i en unik blanding af blues og americana. Lyden er til tider i den tunge, sumpede ende af bluesskalaen og propfyldt med referencer til både den allertidligste bluesmusik, den såkaldte Delta Blues fra Mississippi-deltaet, men samtidig tilsat en god dosis af den urbane lyd af Chicago Blues og Texas Blues.


Han har vundet flere Austin Music Awards, udgivet adskillige albums og turneret både i USA og i stigende grad i Europa. Det nyeste udkom i maj og hedder "Calico Girl".


Hør ham denne aften i en tæt sammenspillet konstellation:

Guy Forsyth Band er

  • Guy Forsyth - guitar, sang, mundharpe m.m.
  • Jeska Bailey - sang, kor & percussion
  • Jone Kuven - basguitar, kor, percussion

  • Sigurd Steinkopf - trommer & slagtøj


Bandets hjemmeside: https://guyforsyth.com/

Harpin' Wolf & The Black Sheep (DK)


Harpin’ Wolf & the Black Sheep er en odenseansk kvartet, som har eksisteret siden 2003 – i den nuværende konstellation siden 2006.

Inspirationskilderne er amerikanske ikoner som Muddy Waters, Little Walter og Albert King, British blues revival-navne som John Mayall og Peter Green samt mundharpebaserede orkestre og solister som The Fabulous Thunderbirds, William Clarke og R.J. Mischo. Repertoiret er altså old-school blues og rhythm & blues.

Harpin’ Wolf & the Black Sheep deltog i Danish Blues Challenge i 2012, og i 2016 udgav de “visitkort-cd’en” Live @ Andy’s 2015 og i 2018 studiepladen "Workin’ Man".


Harpin’ Wolf & the Black Sheep gør sig ingen illusioner om at være nyskabende, men har dedikeret sig til old-school blues – primært af Chicago-varianten, men med afstikkere til West Coast jump, British blues boom m.m.


Bandet har et rigtig godt tag på Chicago-formen. I front står sanger og mundharpespiller Claus Trohl alias Harpin’ Wolf. Claus er en glimrende mundharpespiller, som har godt, melodisk flow og ikke overspiller sin rolle i ensemblet. Han besidder en behagelig sangstemme med et lille touch af swing, som man kender det hos mange West Coast blues-sangere. Guitarist Niels ”NP” Pedersen spiller ligeledes fortrinligt og desuden varieret; overbevisende uanset om det er i en boogie eller en slow blues. Bag dem spiller Claus ”SloMo” Mortensens og Michael ”LeftFoot” Larsens rytmesektion upåklageligt, og til sammen giver Harpin’ Wolf & the Black Sheep indtrykket af et særdeles habilt coverband, som tilmed formår at tilføre numrene lidt personlighed. Willie Dixons ”Spoonful” lyder i deres hænder f.eks. hverken som Howlin’ Wolfs eller Creams version.

Harpin' Wolf & The Black Sheep er

  • Harpin' Wolf - sang & mundharpe
  • Niels "NP" Pedersen - bluesguitar
  • Claus "SloMo" Mortensen - basguitar
  • Michael "LeftFoot" Larsen - trommer & percussion


Bandets hjemmeside: https://harpinwolf.com/ eller klik på billedet!

Guy Forsyth Band
Harpin' Wolf & The Black Sheep

Ret til ændringer forbeholdes!