Grarup Allstars [DK]

"Blues & Soul af høj, høj klasse"

26. december 2019 kl. 20.00

Dørene åbnes kl. 19:15

Pris FORSALG: kr. 100,- (Medlemmer) // kr. 175,- (Ikke-medlemmer)

Pris i DØREN: kr. 120,- (Medlemmer) // kr. 200,- (Ikke-medlemmer)


Forsalg er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger!

Forsalget lukker kl. 18:00 på datoen for koncerten! – evt. ledige billetter sælges ved indgangen til lidt forhøjet pris!

Denne koncert foregår på "Spillestedet" i Bygningens stueetage, hvor der vil være sidde-pladser ved caféborde.

BEMÆRK: Kun 110 billetter til salg!    UDSOLGT = Alle billetter er solgt i forsalg pr. 12/12 2019 kl. 16.30

 UDSOLGT / SOLD OUT 

Bemærk:

Billetter til reduceret medlemspris gælder kun for medlemmer af Bluesforeningen CROSSROADS.

GRARUP ALLSTARS (DK)


"Et yderst kompetent orkester med stor solistisk styrke
bestående af den absolutte elite inden for dansk blues!
"


med Uffe Steen, Niels Mathiasen, Esben Bach, Margrete Grarup, Niels Nello Mogensen, Palle Hjorth


Bluesmusik af høj, høj klasse...
og som sådan er Grarup Allstars en gave til den danske bluesscene


Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’ soul fyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensensbundsolide groove, Esben Bachs virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en helt speciel og særlig lækker aften!


Lidt historie:
I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette måtte kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld og viste en håndfuld musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top. Orkesteret fik to år, 30 koncerter og CD-udgivelsen i 2015 “Playin’ With My Friends – Live” med sangerinden Birgitte Laugesen i front, inden Birgitte pludselig og alt for tidligt døde.
Margrete Grarup trådte i januar 2016 hovedkulds ind i bandet, blot to uger før en forårstur på 15 koncerter. Den opgave løste hun på det utroligste og fornemste vis og alle overgav sig til denne fantastiske sangerinde.
Bandet er nu under det nye navn Grarup Allstars tilbage, super sammenspillede og klar til endnu en turné. Forvent blues og soul i absolut topklasse.


Om Margrete Grarup:
“Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers – En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet.”

 

Pressen og medier skrev:


”… (Grarup Allstars) gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse.”


“Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til ! Fedt band! Præcision og musikalitet i top klasse.”

Musikere:

 

  • Margrete Grarup - sang & percussion
  • Uffe Steen - bluesguitar
  • Palle Hjorth - orgel
  • Esben Bach - trommer
  • Niels Mathiasen - saxofon
  • Niels Nello Mogensen - basguitar