Fra kl. 16.00

Jumpin' Jacks

Jumpin' Jacks er fyldt med energi og farver - et musikalsk fyrværkerishow af forførende livsglæde, der sætter både fødder og hjerter i bevægelse!


FORSALG: KLIK HER!

Jumpin’ Jacks

Hjemmeside!

Line-up:
Thomas Valther, gulvbas & sang
Bo Møller, guitar, kor
Stefan Andersen, trommer, tilråb

Jumpin' Jacks


Jumpin' Jacks - Et musikalsk fyrværkerishow af forførende livsglæde!


I lighed med fyrværkeri er Jumpin' Jacks fulde af energi og farver. Meget underholdende og sætter både fødder og hjerter i bevægelse. Hovedingredienserne er solide grooves, masser af energi og en enestående karisma.
Jumpin' Jacks kommer ikke blot udover scenekanten, men trioen griber stemningen og forfører publikum… og giver dig lyst til at feste!


Trioen har en god håndfuld år på bagen, og spiller et smittende mix af jump blues og jive tilsat et stænk dansktop. Lige så vel som John Mogensen og Four Jacks betydningsfulde inspirationskilder, så kendetegnes Jumpin' Jacks af den charmerende lyd der i 50’erne blev udødeliggjort af Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash og mange flere.
Jumpin’ Jacks har fået stor ros for deres koncerter, både indendørs og udendørs, som de for eksempel kunne opleves i 28. august forrige i år på Lystbådehavnen i Vejle hvor Jumpin’ Jacks til publikums store begejstring spillede på havnefronten ifm. Vejle Fjordfestival, august 2021. Læs Peter Widmers anmeldelse i Bluesnews.dk HER!


Med denne autentiske livsglæde, favner Jumpin’ Jacks enormt bredt, på tværs af mange genrer.
Det handler nemlig ikke om hvad man spiller, men hvordan man spiller!
Jumpin’ Jacks leverer både uptempo dansevenlig energi, men formår også at skabe en intim atmosfære.
Med et enormt nærvær og empati giver Jumpin’ Jacks, gang på gang publikum en unik oplevelse og beviser, at rhythm & blues er alt andet end trist musik!

BLUES-A-RAMA foregår i

Bygningen - det levende kulturhus midt i Vejle


BLUES-A-RAMA støttes af