2. juledag, 26. december, 2023 kl. 20.00

Trouble Cats... Hard facts and Poetry - Blues & roots from Denmark


Den 1. april 2023 udgav Trouble Cats albummet "Hard Facts & Poetry". 10 spritnye numre, som tager bandet og alle andre med tilbage til dér hvor det hele startede: Den enkle og appellerende blues med elementer af jumpblues, rootsrock, swing og rock ’n’ roll.... og naturligvis med Trouble Cats' levende udtryk og unikke aftryk.

Line-up:
Martin Blom Hansen, sang & guitarer
Henrik Hansen, sang & mundharpe
Henrik Thorsen, trommer

Morten Brauner, basguitar


Trouble Cats på Facebook:

https://www.facebook.com/troublecats.dk


Trouble Cats' hjemmeside:

https://www.troublecats.dk/


Trouble Cats [DK]


Hard Facts And Poetry - Trouble Cats - Blues & roots band fra Danmark


Trouble Cats er i 2023 nomineret til 2 priser ved Danish Music Awards 2023, nemlig "Årets Danske Bluesudgivelse" (for albummet “Hard Facts & Poetry”) og Blues Liveprisen, for bandets energiske, levende og nærværende koncerter.


I godt 35 år har Trouble Cats været med på den danske bluesscene.

Et tæt sammenspil, en udadvendt liveoptræden og med originale sange er kendetegn for Trouble Cats og garant for bandet leverer en  ypperlig publikumsoplevelse. Der er masser af liv i de gamle katte, som nu er aktuelle med albummet “Hard Facts & Poetry”. Ti originale nye sange alle skrevet af bandet selv.


De nye sange bekræfter Trouble Cats’ udtryk og måde at arbejde på. Som band har de altid skrevet og udgivet eget materiale. Det har i alle årene været deres kendetegn. Trouble Cats har de senere år udgivet to album. Studiealbummet "4" fra 2018 og livealbummet "Live in Aarhus 2017" -  begge udgivelser med fine anmeldelser og nomineringer i bagagen.


Som band har Trouble Cats en stærk holdånd og er et musikalsk kollektiv med en efterhånden telepatisk måde at skabe musik på. Enten det er i studiet, i øvelokalet eller live foran et publikum. Ude på scenerne er Trouble Cats aldrig bange for at lade publikum spille med, vriste sig fri af det sikre og kaste sig ud musikalske eventyr og letantændelige øjeblikke.


CROSSROADS i Vejle afslutter bluessæsonen 2023 med dette fantastiske orkester og giver publikum endnu en uforglemmelig oplevelse og en blueskoncert i særklasse.