Kent Thomsen & Friends [DK]

24. februar 2019 kl. 15.00

Dørene åbnes kl. 14:00

Pris forsalg: 175,- kr.

Medlemspris: 100,- kr.

Pris ved indgangen: 195,- kr.

Forsalget lukker kl. 14.00 på datoen for koncerten! – evt. ledige billetter sælges ved indgangen.

Bemærk: Denne koncert foregår på "Spillestedet" i Bygningens stueetage hvor der vil være sidde-pladser ved caféborde

KENT THOMSEN & FRIENDS

”LEI SINGS THE BLUES”

 

DER ER IGEN TALE OM EN ONE-OFF-KONCERT, EKSKLUSIVT FOR CROSSROADS,

SÅ HVIS DU VIL HØRE OG SE, ER DETTE ENESTE CHANCE.

 

Vi spurgte Kent Thomsen, om ikke det var en ide snart at lave en “Kent Thomsen & Friends”-koncert igen, og det syntes han bestemt det var. Disse one-off-aftener er næsten blevet kult, ikke mindst efter koncerten med Margrete Grarup og Rasmus Stenholm.

Lei Moe

Denne gang bliver garanteret ikke mindre kult. Et STJERNE-hold af bluesmusikere hvor vokal-solisten i front er ingen ringere end Lei Moe, som vist ikke behøver nærmere præsentation.

 

Men skulle nogen netop være hjemvendt efter mange år på Den Internationale Rumstation, skal vi da gerne lige genopfriske, at Lei Moe, sammen med sin søster Lupe, har sunget kor for alt og alle i den danske musik-branche de seneste 40 år. Og hvem husker ikke at have festet til bandet “Skunk Funk”, et af de mest svedige soul/funk-orkestre i Danmark nogensinde? Og faktisk var det selveste Sankt Peter – altså Thorup – der opdagede de to piger og deres fantastiske sang og udstråling!

 

Men hvad de færreste ved, er, at Lei Moe synger en rørende, storslået blues. Med nerve, karisma, energi og nærvær. Og glimt i øjet.

 

Gennem de 15 år med Peter Belli´s “De Nye Rivaler”, talte Kent Thomsen og Lei Moe af og til om, at det kunne være sjovt at lave noget blues sammen, hvis lejligheden bød sig. Og det gør den altså nu. De glæder sig begge meget!

 

 

Musikere:

 

Lei Moe - vokal

Knut Henriksen - bas

Ronni Boysen - bluesguitar

Rasmus Stenholm - Hammond B3 orgel

Mads 'Tiny' Andersen - trommer

Kent Thomsen - bluesguitar, humør og hujen