Fra kl. 19.15

Ole Frimer Band

Ole Frimer Band består af en håndfuld erfarne topklasse musikere. Som band har de med stor succes lanceret en mere progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion.


FORSALG: KLIK HER!

Ole Frimer Band

Hjemmeside!

Line-up:

Ole Frimer, guitar & sang
Jesper Bylling, bas
Kristian Fogh substituerer for Niels Ole Thorning, keyboards
Claus Daugaard, trommer

Ole Frimer Band


Sanger og guitarist Ole Frimer har været en fremtrædende skikkelse i det danske (blues)musiklandskab i årtier ligesom Ole har opnået stor national såvel som international anerkendelse.


Sangeren og guitaristen Ole Frimer har været en fremtrædende skikkelse i det danske musiklandskab i årtier. Med sin unikke "flesh to string"-teknik, sangskrivning og vokal arbejde, har han høstet international anerkendelse og har modtaget priser for det, i både ind- og udland.


Ole Frimer har som få musikere fra vores del af verden, så meget sjæl og nerve i både melodier og guitarspil, en af de mest følsomme og smukke toner i sin bluesguitar på denne side af Peter Green.

I alt 13 albums er det blevet til gennem tiden. Ole Frimer Bands første live-album "Live at Blues Baltica" fra 2015 fik stor opmærksomhed i både Europa og i USA, og bandet udvidede dermed deres koncertvirksomhed til store dele af det europæiske kontinent.
Bandets seneste udgivelse fra 2020 "Live in Eppingen" har modtaget yderst fornemme anmeldelser - ikke blot i Danmark, men også i udlandet har man taget endda særdeles godt imod dette monumentale album.


Ole Frimer Band består af en håndfuld erfarne topklasse musikere. Som bandet har de med stor succes lanceret en mere progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Dansksprogede tekster vinder også indpas i koncertrepertoiret, men der gives stadig god plads til bluestraditionerne.
Orkesteret er i dag et af landets mest travle, med omfattende turnévirksomhed på klubber og festivaler, ikke blot herhjemme som i udlandet, hvor størstedelen af koncerterne finder sted.


I den skrevne presse har der floreret talrige beskrivelser og anmeldelser af Ole Frimer Band, bl.a. skrev Peter Widmer i danske bluesnews.dk under overskriften "VERDENSKLASSE":


"Der kan vist ikke herske tvivl om, at dansk rytmisk musik i Ole Frimer Band har en perle af en kvartet, der leverer original instrumental og vokal topkvalitet både i studie- og i live-sammenhæng. Faktisk er de i stand til at levere musik i verdensklasse. Tilmed formår de fire musikere på bedste vis at føje nye elementer til bluesidiomet, som orkesteret således udvider."

BLUES-A-RAMA foregår i

Bygningen - det levende kulturhus midt i Vejle


BLUES-A-RAMA støttes af