LØRDAG 2. MARTS


Koncertstart kl. 20:00

Døren åbnes kl. 19:15


BLUEBIRDS

[Sverige]


PRISER I FORSALG
Entré: kr. 195,- / Medlemspris: kr. 165,-

PRIS VED INDGANGEN: +30 kr.

Sweet Soul & Rhythm'n Blues


Denne første lørdag i marts ​​byder vi BLUEBIRDS velkommen tilbage! Bandet, der har alsidighed og et fantastisk greb om stilarterne indenfor bluesmusikken. Stilfuldt og hurtigt skifter de mellem ren blues, rhythm & blues, Louisiana Rock'n Roll, Tex/Mex & Soul.


Bandets styrke ligger i den musikalske bredde. I bagagen er der 7 albums og deres musik har bragt dem rundt i verden, primært USA, Australien og Europa.


Tidløs musik, der appellerer til et meget bredt publikum i alle aldre!


Bluebirds er et særdeles erfarent band, som debuterede helt tilbage i 1990. De opstod på ruinerne af det hedengangne R&B-orkester Saigon Blues

 

Bandet, der har alsidighed og et fantastisk greb om stilarterne indenfor bluesmusikken. Stilfuldt og hurtigt skifter de mellem ren blues, rhythm & blues, Louisiana Rock'n Roll, Tex/Mex & Soul.

Bandets styrke ligger i den musikalske bredde. I bagagen er der 7 albums og deres musik har bragt dem rundt i verden, primært USA, Australien og Europa.

 

Bluebirds har tidligere spillet i Danmark, men orkestret, der stammer fra universitetsbyen Skövde, har også turneret så langt væk som Californien og Australien. De er i dag en kvartet, hvor Patric Carlsson (guitar og vokal), Magnus Johnsson (bas) og Peter Hamberg (trommer) har været med fra begyndelsen. Fjerdemanden er Johan Johansson på klaver og orgel.

 

Bluebirds brød igennem med 1997-abummet Walkin’ on thrills, indspillet i København. I alt har Bluebirds udgivet syv album. Stilen er hovedsageligt en heftig og publikumsvenlig blanding af jump blues, rhythm & blues og rock & roll med inspiration fra navne som The Fabulous Thunderbirds og strejf af Fleetwood Mac.


Line-up:

Patric Carlsson - guitar, vokal
Johan Johansson - piano, orgel
Magnus Jonsson - bas
Peter Hamberg - trommer


SPOTIFY
Bluebirds på Spotify


YOUTUBE

Bluebirds promo.mov https://youtu.be/gzVsmVPCM6o

Bluebirds - How Long https://youtu.be/_d8Dr4uUfa4

Bluebirds, Big Mamou https://youtu.be/9LEfw5nj6w8

Bluebirds 2023 Wake Me Up! https://youtu.be/Be-hyhVAl_A

Bluebirds - Spend Your Time On Me https://youtu.be/uemsUO0QfCY

Bluebirds release party 2008 - Angel Lee https://youtu.be/Vtzn4NOrIts


YOUTUBE MUSIC

Bluebids - https://music.youtube.com/channel/UCNKx-7r5HOdT23-esN4m2eQ

Bluebids, Big Mamou https://music.youtube.com/watch?v=wg1NJqewv8E&si=RZHlRyVy6sQYHLtX