LØRDAG 16. NOVEMBER


Koncerten begynder kl. 20:00

Døren åbnes kl. 19:15


GRARUP ALLSTARS


PRISER I FORSALG
Entré: kr. 200,- / Medlemspris: kr. 170,-


PRIS VED INDGANGEN: +30 kr.

Grarup Allstars

- hjemmeside

- Facebook


DMA Blues-LIVE vinder & et af Danmarks absolut bedste live-bands


Lørdag den 16. november kl. 20 er det Danish Music Award-vindende Grarup Allstars som indtager scenen. Dette orkester er klare publikumsfavoritter hvor end de spiller, og dét er der ikke noget at sige til.
Det århusianske orkester sætter sig nemlig igennem med charme, stor seriøsitet og kompetence samt varme og god publikumskontakt, når de spiller deres soul-blues repertoire. Samme består dels af coverversioner af mere eller mindre velkendte numre samt af egne kompositioner. Begge dele står musikerne sig særdeles godt ved.


Med sangerinden Margrethe Grarup i front har Grarup Allstars ethvert publikum i deres hule hånd fra start til slut.


Grarup Allstars er garanter for top-kvalitets blues- og soul-inspireret musik og et levende sceneshow!

Alle musikere er blandt Danmarks allerbedste og kan selvsagt deres kram i udstrakt grad, og når for eksempel superguitaristen Uffe Steen slår sig løs i helt egne improviserede guitarsekvenser står publikum med tabte underkæber og ikke et øje er tørt. Jo, det vugger og det swinger, det er sødmefyldt, det er blåt og der er sjæl i musikken.


Når Grarup Allstars spiller, er det er med en enorm stor solistisk styrke at publikum får leveret musikken af de seks fantastisk dygtige musikere:

Margrete Grarup: sang & percussion
Esben Bach: trommer
Uffe Steen: guitar
Niels Mathiasen: saxofon
Rasmus Stenholm: Hammond B3 orgel
Niels Nello Mogensen: bas & vokal


HISTORIEN, KORT FORTALT:
Fundamentet blev lagt en eftermiddag i Vejle ved en jam-session, hvor de tilstedeværende musikere fra Århus (med Å) synes de burde samle et orkester udelukkende af Århusianske musikere. Som tænkt, så gjort og da sangerinden Birgitte Laugesen var omdrejningspunktet, lagde Birgitte navn til den oprindelige udgave af bandet ("Laugesen All Stars").
Desværre døde sangerinden pludseligt og uventet i januar i 2016 efter blot et års tid i front for orkestret.
Margrete Grarup sprang til, og efter kort tid som Laugesen All Stars føltes det naturligt for bandet at skifte navn til Grarup Allstars.
I Grarup Allstars blev der omrokeret en smule i orkestret, da Palle Hjort i al mindeligvej opsøgte nye musikalske veje og Rasmus Stenholm stødte til med sit Hammond orgel.


ET HØJDEPUNKT

Et første højdepunkt for Grarup Allstars var i 2019 da orkestret blev ÅRETS LIVE NAVN ved Danish Music Awards Blues... og siden har det stjernebesatte hold vadet i superlativer og fantastiske anmeldelser.


Grarup Allstars er netop et fuldblods live-band - et band, der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum, fremfor alt uden for mange forud-aftalte ting. Det er opskriften på en levende, dybere og højere musikalsk oplevelse fremført af nogle af landets bedste rhythm'n'blues musikere:


MARGRETE GRARUP - landets måske bedste soul/blues sangerinde med sin enestående vokal
ESBEN BACH - leverer et steady og levende virtuose trommespil
UFFE STEEN - super-ekvilibristen guitar ekstraordinær!
NIELS MATHIASEN fra bl.a. Gnags - Danmarks soulsax nr. 1
RASMUS STENHOLM - Hammond-troldmanden med sin virtuost brusende orgel-power
NIELS NELLO MOGENSEN - Johnny Madsens bundsolide svingende bassist


Så kan det kun blive en speciel aften! Garanteret!