HOLTSØ & WITTROCK BAND


Fredag d. 18. februar 2022 - kl. 20

Døren åbnes kl. 19.15


Blues, rock & soul med sjæl & gnist

Det er originalmusik og stilen er blues, rock og soul. Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnistrende unik stemme der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen.

Sammen står Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på den bedste indenfor blues, rock og soul, som får enhver til at glemme både tid og rum. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.

Jes Holtsø fik prisen som "Årets Danske Blues Navn 2012" for sin performance som sanger, en del af hyldesten lød således:

Jes fanger og fastholder sit publikum med personlighed, integritet, hudløs ærlighed, en god portion sjæl og charme, og ikke mindst et umiskendeligt sangtalent og en sjælden stærk og intens stemme. Sammen med sit band giver han et forfriskende bud på, hvordan blues, soul og rock kan smeltes sammen i et bredt, nutidigt og langtidsholdbart musikalsk udtryk.

(Klik HER eller på billedet for at læse mere om
“Årets Danske Blues Navn” 2012)

Jes Holtsø

har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.


Morten Wittrock.

Er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA. Morten Wittrock skrev musikken og var producer på Sangen Big Easy. Som FOX brugte til TV-serien Lethal Weapon.


Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DR’s Talent 2009. Hvor Jes gik hele vejen til finalen (se videoen her). De 2 har arbejdet sammen siden, og udgiver deres femte album efteråret 2021.


Top tracks for Holtsø & Wittrock Band på Spotify

https://open.spotify.com/artist/0Sm9xzbRTHXfqcZLXTjkGn

Foto: Peter Widmer


Koncertstart kl. 20.00

Døren åbnes kl. 19.15

Fredag d. 18. februar 2022


PRIS I FORSALG

Entré: kr. 160,-

Medlemspris: kr. 120,-


PRIS VED INDGANGEN

Entré: kr. 190,-

Medlemspris: kr. 150,-


Billetpriser er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger.

Forsalget lukker 1 time inden koncertstart!

Holtsø & Wittrock Band


Line-up:

Jes Holtsø: Vokal & mundharpe

Morten Wittrock: Piano, keyboard & vokal

Marco Diallo: Trommer

Søren Bøje: Guitar & kor

Kasper Lindhardt: Basguitarer


Jes Holtsø & Morten Wittrock på Facebook