Lørdag 25. november, 2023 kl. 20.00

Big O & The Blue Quarters... Blues med et frisk og moderne pust.

Big O & The Blue Quarters er et yngre, dansk bluesband, der har formået at skabe sig et navn på den danske musikscene med deres enestående musikalske talent og medrivende liveoptrædener.

Line-up:
Oscar "Big O" Eriksen, sang & mundharpe
Søren Schack, bluesguitar
Matias Rindom, trommer
Frederik Tygesen, bluesguitarer
Niels Nello Mogensen, basguitar


Big O & The Blue Quarters på Facebook:

https://www.facebook.com/BigOTheBlueQuarters/


Big O & The Blue Quarters [DK]


Big O & The Blue Quarters er et dansk bluesband, der har formået at skabe sig et navn på den danske musikscene med deres enestående musikalske talent og medrivende liveoptrædener.


Bandet består af fem forholdsvis unge men erfarne musikere, der hver især bidrager til det unikke lydbillede: Oscar "Big O" Eriksen på mundharpe og sang, Filip Dybjerg på bas (denne aften substitueret af Niels Nello Mogensen), Mathias Rindom bag trommesættet samt Frederik Tygesen og Søren Schack på guitarerne.


Big O & The Blue Quarters' musik er en blanding af traditionel blues og moderne elementer, der giver deres musik et frisk pust og gør den interessant for både blues-entusiaster og nye lyttere. Med Oscars rå stemme, Frederik og Sørens virtuose guitar-riffs og gruppens energiske optrædener formår bandet at sætte gang i enhver fest og skabe en unik stemning.


Det musikalske udgangspunkt er i Westcoast og Chicago-bluesen og Big O mestrer endvidere swingende "Jump"-blues på en festlig måde, der gør det svært at sidde stille.


Big O & The Blue Quarters har spillet på de fleste scener og festivaler i Danmark, hvoraf følgende kan nævnes: Horsens Rock I Lunden, Horsens Blues Alive, Randers City Bluesfestival, Den Blå Festival (i Aalborg), Aarhus Festuge, Fatter Eskil (i Aarhus), Gyngen (i Aarhus), Kulisselageret, HNT, Mojo Blues Bar (i København) m.fl., samt flere gange på den meget velestimerede Eutin Blues Festival i Tyskland.


CROSSROADS i Vejle er det perfekte sted at nyde en aften med fantastisk bluesmusik og uforglemmelige oplevelser.