Fra kl. 18.00

BLUES TIL TIDEN med BØJE & EWALD


Blues på dansk er ikke hverdagskost. Der er naturligvis fortilfælde – Kent Thomsen, for eksempel – men det er ikke ofte, at vi hører vort modersmål sat på bluesens versefødder.

Det er ikke desto mindre præcis, hvad Søren Bøje og Poul Ewald har kastet sig ud i med deres nye duo-projekt, Bøje & Ewald.

I dagens anledning er duoen udvidet med bas og trommer og dermed fordoblet til en kvartet!


FORSALG: KLIK HER!

Fotograf: Frank Nielsen


Klik på billedet for at se/høre et live-nummer af "Blues til Tiden med Bøje & Ewald"

Nyt album lanceres den 2. september 2022

"Blues til Tiden"


Personlige bluesnumre i både til hhv. akustisk og eletrificeret akkompagnement

Mundharpemanden og sangeren Poul Ewald og guitaristen Søren Bøje er klar med et bluesalbum fyldt med personlige og humoristiske dansksprogede tekster om alt fra kvinder, sygdom, corona og skatteunddragelse. Albummet "Blues til Tiden med Bøje&Ewald" er tilgængeligt på samtlige musikstreamingtjenester - klik her!


Begge musikere er kendt fra bandet Evil Sons of the Blues, som var en institution på den odenseanske bluesscene, og som desuden har en enkelt cd på samvittigheden. Søren Bøje har endvidere turneret med Peter Belli og de Nye Rivaler, hvilket er dokumenteret på 2009-udgivelsen Rejsende i rock’n’roll, og så har han optrådt på plader med Ole Friis, Nalle m.fl. Endelig indspillede han som medlem af Toulouse Blues Band et live-album i 2015
Poul Ewald er oprindelig fra Skagen, men har huseret i det fynske musikliv gennem mange år. I den seneste tid har det blandt andet været sammen med Jan Olsen, på hvis 2019-ep Vagabond trail.
Ewald har desuden optrådt på plader med de fynske orkestre Hancats, Fielfraz og The Blues Brothers Souvenir Show samt Ole Friis.

Line-up:

Poul Ewald: Vokal, Mundharpe, Percussion
Søren Bøje: Guitar
Rasmus Boje-Nielsen: Bas
Michael Friis: Trommer


BLUES-A-RAMA billet i FORSALG: KLIK HER!

BLUES-A-RAMA foregår i

Bygningen - det levende kulturhus midt i Vejle


BLUES-A-RAMA støttes af