Fra kl. 20.30

The Manic Blues

Et nyt, dansk bluesband med forkærlighed for både den klassiske, traditionelle blues - med stramme tolv takters shuffles - den lidt tungere, drevne sound og soul/blues ballader. The Manic Blues spiller dog udelukkende originalt materiale!


FORSALG: KLIK HER!

The Manic Blues

Hjemmeside!

Line-up:
Lars “Loco” Møllenberg, trommer
Henrik “High” Bruhn, guitar & vokal
Martin “BIG” Skaastrup, guitar
Jais “Drop Hand” Eriksen, bas

Special gæst:

Rasmus Stenholm, orgel

The Manic Blues


Et nyt, dansk bluesband med forkærlighed for både den klassiske Chicago blues og den lidt tungere og drevne sound. The Manic Blues skriver, arrangerer og spiller originalt materiale og bandet er langt i processen med at udgive sit  første album!


The Manic Blues er en konstellation af musikalske venskaber, der strækker sig over mere end 35 år. Sanger Henrik B. Bruhn, guitarist, Martin Skaastrup og bassist Jais Kure?ko Eriksen havde tilbage i 0’erne et band sammen. Trommeslager Lars Møllenberg og Jais har spillet sammen on/off siden de tidlige teenageår.


The Manic Blues spiller udelukkende originalt materiale og forsøger at skabe deres egen stil og lyd i blues/blues rock universet. Samtidig hylder de den traditionelle blues med stramme tolv takters shuffles og følte soul/blues ballader inspireret af utallige amerikanske blueslegender.


Kvartetten består mest af alt fire modne musikere fra Midtjylland, som på exceptionel vis leverer sange skrevet med inspiration fra livets bagage på godt og ondt. Man mærker, der er noget på spil, og de giver alt, hvad de har, når musikken spiller.


De fire herrer har på kryds og tværs af hinanden en langstrakt erfaring på både livescenen og i studiet, ligesom orkestrets medlemmer har adskillige udgivelser bag sig i andre konstellationer. Tilsammen kan bandet skrive talrige koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz og USA på cv’et.


Pladeudgivelsen skulle have været lige på trapperne, men er desværre forsinket og forventes klar i starten af 2023.
Mens vi venter på albumet, kan vi dog her høre et mix af nummeret "Black Eye Booze".

BLUES-A-RAMA foregår i

Bygningen - det levende kulturhus midt i Vejle


BLUES-A-RAMA støttes af