Fredag 18. marts 2022 - kl. 20

Døren åbnes kl. 19.15

MOJO HANDS

Mojo Hands hører til eliten af danske soul- og rhythm & blues bands


Efter aflysninger og udsættelser pga. Covid-19, satser Mojo Hands på at 2022 skal blive året hvor meget af det tabte terræn skal indhentes.


Med et nyt og anmelderrost album i baggagen skulle 2020 have været året hvor Mojo Hands skulle ud at følge op med en stribe spillejobs i Danmark, Sverige, Tyskland og Luxembourg, og med uvisheden omkring 2021 og hvor meget der bliver muligt at gennemføre her, bliver det altså 2022 der satses på!

MOJO HANDS er (fv):

Lars 'Doc' Thomsen - Basguitar

Zenia Levring Madsen - Sang og højt hår

Erik Lodberg: Trommer

H.C. Erbs - Trompet

Bo Møller - Guitarer

Rasmus Grønborg - Piano & orgel

Ulrik Bust - Sax (på aftenen substitueret af Jan Kaspersen)


Vestjyllands førende Rhythm & Blues band kommer nu endelig Vejle


MOJO HANDS er et af de sidste par årtiers mest originale og succesfulde danske soul/rhythm & blues bands. Mojo Hands har siden starten udgivet 3 studiealbums der har givet mere opmærksomhed end man normalt er vant til på vore breddegrader når man spiller en musik som ikke sådan lige er at finde på hitlisterne! – Mojo Hands har endvidere udgivet et live album, optaget i Falkenberg i Sverige.


Mojo Hands har netop udsendt deres 4. studiealbum ”High Blood Pressure”, 11 sange indspillet i Lundgaard Studiet i Vejen.


ZENIA LEVRING MADSEN, er i front for Esbjerg bandet, og har i de senere år udviklet sig kolossalt og imponerer til stadighed publikum i ind-og udland med sit store stemmepotentiale og farverige udstråling.


BO MØLLER er guitarist i Mojo Hands. Bo er en fantastisk bluesguitarist med et meget stort repertoire, og ligesom resten af bandet kommer han fra Vestjylland, men bor til dagligt i København. Bo har tillige et godt navn på den danske jazzscene og ikke mindst landskendt for sit sublimer guitarspil i bandet Jumpin’ Jacks.


Trommerne spilles af ERIK LODBERG, og er den der har været med i længst tid i Mojo Hands. Erik har været ‘omkring’ i sin musikalske karriere, og spillede i næsten 10 år bag Henning Stærk med bandet Shaky Ground, men har også har lagt ’beats’ bag folk som Link Wray, Dan Baird, Seth Walker, Johnny Sansone, Lloyd Jones, Rock Nalle, Michelle Birkballe, o.m.f.


LARS “Doc” THOMSEN, er bassist og har efterhånden været en del af Mojo Hands i snart 15 år, hvor han nyder stor anerkendelse for sit ‘ monstersving’! Lars har fortid i det talentfulde Stråps blues band og har spillet med alt og alle i det vestjyske.


RASMUS GRØNBORG, spiller klaver og orgel i Mojo Hands, og er ligesom Bo uddannet på Konservatoriet i Esbjerg. Rasmus spiller i mange sammenhænge, bl.a. som organist i en kirke, men har som de andre i bandet en speciel forkærlighed for ‘the blues’ i alle genrens facetter.

Priser


PRIS I FORSALG

Entré: kr. 150,-

Medlemspris: kr. 110,-


PRIS VED INDGANGEN

Entré: kr. 170,-

Medlemspris: kr. 130,-