THE CORNBREAD PROJECT

feat. Sahra da Silva & Richard Farrell


Fredag 23. oktober 2020


"Cornbread Project bør skabe store og mange ringe i både dansk og udenlandsk musikkredse - for nyskabende og genreudvidende blues af tårnhøj standard og i international klasse."


Catawampus: The Blues, as You Have Never Heard Them Before


Hvis vi nu siger "Harp Attack, Big Creek Slim Band, Blues Jamboree, Nande & The Big Difference," så siger du "ahh Peter Nande". "Yes" og så er det kun den ene halvdel af dette enestående Blues Project - den anden halvdel: Produceren, Trainman Blues, reggaebassisten, blues-jam bassisten, eller især bassisten Laust Krudtmejer Nielsen - meritterne for de 2 mand er mange og de sammenhænge de har optrådt i er endnu flere - og SAMMEN har de skabt det her helt unikke CORNBREAD BLUES PROJECT bygget op over loops, beats skøre ideer og gode sangere, alt sammen med THE BLUES som fællesnævner.

Denne fredag sent i oktober er der CROSSROADS debut til det 6 mand store orkester stærkt besat på alle pladser.

Tjek dem ud de er på vej i en særdeles spændende retning og hvem ved hvor det ender.


"nyskabende og genreudvidende blues af tårnhøj standard og i international klasse"
- Bluesnews.dk


The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues med deres album “Catawampus”. De tager tidens produktions teknikker (samples, beats, ambience m.m.) som er velkendt fra pop, R&B, reggae og dancehall og blander det med blues og roots.

Resultatet er:

groovy, vellydende og dansevenlig neo-blues


Projektet/bandet er dannet af musiker/producer duoen Laust Krudtmejer og Peter Nande som en sen aften i 2017 udvekslede idéer om at udvide grænserne for den blues de begge holder så meget af. Bandet havde deres debut på Blues Alive Festivalen, Horsens, i september 2019 og Bluesnews omtalte koncerten som den bedste og mest interessante. Læs anmeldelsen her: Koncertanmeldelse fra Blues Alive Festival, Horsens


The Cornbread Project er et seks mands band der frontes af de tre sangere Sahra da Silva, Richard Farrell og Peter Nande. På guitar er fantastiske Nicklas Kure, samt den erfarne og top svingende rytmesektion bestående af bassisten Laust Krudtmejer og trommeslageren Marco Diallo.

I Bygningens kælderlokale kan du forvente en blues koncert ud over det sædvanlige! Det bliver Cornbreads original numre blandet med klassikere som f.eks. John Lee Hookers "Hobo Blues”, Muddy Waters’ “Mannish Blues” og ”Rollin’ and Tumblin’” der har fået en friskt og frækt twist.

Koncertstart kl. 20.00

Døren åbnes kl. 19.15


Entré: kr. 185,-

Forsalg: kr. 160,-

Forsalg, medlemmer: kr. 90,-


Billetpriser er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger.

Forsalget lukker kl. 18:00 på datoen for koncerten!


Begrænset antal billetter:

90 stk.

The Cornbread Project

Line-up:


Sahra da Silva: Sang & percussion

Richard Farrell: Guitar & sang

Marco Diallo: Trommer & percussion

Laust 'Krudtmejer' Nielsen: Bas & kor

Niclas Kure: Guitarer

Peter Nande: Sang, mundharpe, perc., SPD


thecornbreadproject.com


Koncerten foregår i "Store Sal", på 1. sal i Bygningen,


Jf. forskrifterne ifm. Covid-19 er den maksimale tilladte kapacitet af personer: 100 siddende personer.