Lørdag 14. oktober, 2023 kl. 20.00

Matt Schofield... siges at være 'Englands næste Eric Clapton'.

Matt Schofields Trio er på alles læber med sin smarte fusion af fin jazz og blues.


Status pr. 11/10 2023 kl. 10:16

UDSOLGT / SOLD OUT

ALLE TILGÆNGELIGE BILLETTER ER SOLGT!

🎫 FORSALG via Bluesbilletten.dk https://www.bluesbilletten.dk/arrangementer/18852/matt-schofield/


Matts kommende plade genforener ham med hans originale og meget elskede orgeltrio-line-up for at markere 20-året for albummet og bandet, der startede hans solokarriere.


Line-up:
Matt Schofield, guitar & sang
Jonny Henderson, orgel & tangenter
Evan Jenkins, trommer


Hjemmeside, Matt Schofield:
https://www.mattschofield.com/


Matt Schofield Music på Facebook:
https://www.facebook.com/mattschofieldmusic


PRISER I FORSALG
Entré: kr. 245,- / Medlemspris: kr. 195,-


FORHØJEDE PRISER VED INDGANGEN
Entré: kr. 270,- / Medlemspris: kr. 220,-


Et eksklusivt interview med Matt Schofield


Interviewet er på engelsk.


I foråret i år var CROSSROADS Vejle-holdet så heldige at indhente Matt under et af hans besøg i Europa, da han hopper rundt i verden.


Her fortæller han om sine påvirkninger, sit band, hvorfor netop blues blev hans "jam", og hvad livet på alverdens landeveje betyder for ham.


Glem ikke, at sammen Jonny Henderson og Evan Jenkins, spiller den sublime Matt Schofield Trio hos CROSSROADS Vejle den 14. oktober 2023 - det vil du absolut IKKE gå glip af!
Køb DINE billetter her!


God fornøjelse!

Matt Schofield Trio (UK/USA)


Blues i verdensklasse fra en af de bedste guitarister der findes


Citeret som "den bedste i sin generation" er Matt allerede en stor spiller i den røgfyldte undergrundsmusikverden, og helt eksklusivt kommer han til Vejle.


Britisk født og nu bosiddende i USA, Matt Schofield fortsætter med at skubbe grænserne og omforme grænserne for den britiske blues-tradition. Som multi-prisvindende guitarvirtuos, sanger, sangskriver, producer og bandleder, og efter mere end 30 års optræden og 20 år inde i sin solokarriere, er Schofields indflydelse som en af de mest virtuose og karakteristiske guitarister i sin generation ubestridelig.


Sammen med en historie, der har bragt ham og hans band til næsten 30 lande verden over, kommer priser, kolleger- og kritiker-ros - tre gange "British Blues Guitarist of the Year", "British Blues Album of the Year" og den første guitarist optaget i "British Blues Awards Hall of Fame". Mojo Magazine "Årets Blues Album" og guitarbasmagasiner "Top ti britiske bluesguitarister gennem tiden" sammen med Eric Clapton og Peter Green.


Schofields flydende og melodiske spil og ikoniske tone har inspireret alskens guitarister og en eftertragtet linje af signaturinstrumenter og udstyr, herunder en Two-Rock Matt Schofield forstærker.


Hvad der stadig er imponerende, er Schofield live.
Fra hovedscener på prestigefyldte festivaler som Montreal og North Sea Jazz, til fyldte huse i legendariske klubber som New Yorks Iridium eller Londons 100 Club, er Schofields evne til straks at etablere et samspil med publikum dybt uforglemmelig. Hans autenticitet, beherskelse af guitar, følelsesladede vokal og improvisationsglans bringes til live i hans innovative originale kompositioner.