Bluesforeningen CROSSROADS' 20-ÅRS JUBILÆUM

 

Søndag 20. januar 2019 kl. 13 - 17

Åben reception kl. 13 - 15

Blueskoncert med Ole Frimer & Olav Poulsen kl. 15 - 17

Markeringen af CROSSROADS' 20-års jubilæum foregår i Bygningen, Caféen og Spillestedet, hvor alle medlemmer, publikum, musikere, samarbejdsparter og andre interesserede er velkommen.

 

Bemærk: Begrænset plads - max. 125 personer

Blues i Vejle siden 1999

Bluesforeningen CROSSROADS' markerer

20 år som arrangør af blueskoncerter i Vejle

 

SØNDAG d. 20. JANUAR kl. 13 - 17

Reception fra kl. 13

Blueskoncert fra kl. 15

Alle bluesforeningens tidligere og nuværende medlemmer, publikummer, musikere, samarbejdsparter, netværkere og andre interesserede er inviteret til at kigge ind, hilse på, holde en tale eller gratulere på sin egen måde - helt som man selv synes passende. Det vil glæde bestyrelsen at hilse på jer alle.

Bygningens restaurant leverer "rigeligt med håndhapsere og noget at gratulere og skåle med".

 

Som afslutning på dagen, vil Ole og Olav levere en gedigen omgang blå toner for alle fremmødte

... eller rettere, de 120-130 der er plads til når der er opstillet caféborde og -stole på "Spillestedet" i Bygningens stueetage... regionens hyggeligste spillested.

 

 

Ole Frimer er guitarist, sanger og komponist. Er en af Danmarks mest fremtrædende blues-skikkelser. Med otte hovedsageligt selv komponerede CDer bag sig har han høstet stor international anerkendelse og erfaring og vundet priser både i udlandet og herhjemme herhjemme.

 

Olav Poulsen har huseret på den danske musikscene de sidste tyve år, primært inden for bluesmiljøet. Hans speciale er slide-guitaren, som han følges ubesværet med indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

 

To guitarekvilibrister med et, på én gang, gnistrende tæt og luftigt sammenspil og en næsten telepatisk forståelse. Repertoiret spænder fra moderne urban blues, over funky rytmer, til akustisk præget Tex Mex. Duoen præsenterer numre fra Ole Frimers sangkatalog samt spændende ting fra det klassiske blues-repertoire, krydret med et par røverhistorier.

Grundet akut opstået sygsom, er det desværre ikke mulig for Svante Sjöblom, der som først annonceret også skulle spille, at gøre turen til Jylland denne søndag.