SIDETRACKERS


Lørdag 19. september 2020


Slide Guitar - Hammond Orgel - Trommer


Nyt band med gamle kendinge.
Sidetrackers boltrer sig i Blues og Roots og er en opdateret udgave af den klassiske orgeltrio


Sidetrackers består af Martin Jønsson, orgel, piano, kor, Martin Blom, guitar, vokal, og Svend Eeg, trommer, kor.
Med Sidetrackers leverer de en cocktail af blues, roots, swamp, funky New Orleans-sager, rock ’n’ roll, growlende Hammondlyd, snavset slideguitar a la Elmore James og godt med shuffle-groove i trommerne.


På Sidetrackers’ repertoire er sange og instrumentalnumre skrevet af Martin Blom - eksempelvis “Night Wind”, “Time Likes To Slip Away” og “Bloms Shuffle”. Samt udvalgte bluesklassikere, der i Sidetrackers udgaver får en ny sound og stemning. Blandt andre “Rollin’ and Tumblin’”, “Nobody’s Fault But Mine” og “Why Are You So Mean To Me”. Også Dylans “Gotta Serve Somebody” dukker op på sætlisten.


Sidetrackers’ album “Live in the Studio” var nomineret i kategorien Årets Danske Bluesudgivelse ved Danish Music Awards Blues 2019.


Bandet har hurtigt etableret sig på bluesscenen med mange job i kalenderen og meget fin respons på udgivelser og koncerter. Publikum har siden Sidetrackers’ start i april 2019 kunnet opleve dem på Mojo, Casa58, Aarhus Jazz Festival, Kulturmødet Mors, Godset, Kulisselageret, Walthers Musikcafé, Rampelys og mange andre steder.


Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. De er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah-wah-pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer.


29. april 2019 udkom debutalbummet “Live in the Studio”. Som navnet antyder, er musikken indspillet live – råt for usødet. Nogle numre har fået ekstra længde, fordi det var det, der skete, da bandet spillede i studiet. Mange af numrene er således skabt i øjeblikket som en hyldest til den kollektive bandånd og glæden ved det spontane sammenspil. Albummet er indspillet i Jønsson Studiet.

Koncertstart kl. 20.00

Døren åbnes kl. 19.15


Entré: kr. 170,-

Forsalg: kr. 140,-

Forsalg, medlemmer: kr. 95,-


Billetpriser er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger.

Forsalget lukker kl. 18:00 på datoen for koncerten!


Begrænset antal billetter:

90 stk.

Sidetrackers

er:


Martin Jønsson::
   Orgel, piano, kor

Martin Blom:
   Blues- & Slideguitar, sang

Svend Eeg:

   Trommer, percussion & kor


www.sidetrackers.dk


Koncerten foregår i Store Sal, på 1. sal i Bygningen. Jf. forskrifterne ifm. Covid-19 er den maksimalt tilladte kapacitet af personer: 100

KRAV OM BRUG AF MUNDBIND pr. 19/9 2020 kl. 12.00:
Publikum skal bære mundbind under hele arrangementet - dog ikke, når man sidder ned.


Dvs. man skal bære mundbind allerede ved ankomst og ind til man sidder på sin plads - og i det hele taget så skal der bæres mundbind, så snart man rejser sig fra sin stol. Dette gælder gæster, frivillige, personale - medmindre man står bag plexiskærm (barpersonale og lign.).