Søndag d. 28. april 2024

Fejring af CROSSROADS' 25-års jubilæum

  plus

blueskoncert med "Monster" Mike Welch [US]

Åbent hus & reception er mellem kl. 13:30 og ca. kl. 15

I forbindelse med fejring af bluesforeningens 25-års jubilæum afholder CROSSROADS

blueskoncert med amerikanske

"Monster" Mike Welch & Band

Søndag d. 28. april er showtime kl. 16
- forventet sluttidspunkt for arrangementet er ca. kl. 18

Døren åbnes kl. 15.30


Status pr. 25/4 kl. 17:15

UDSOLGT!

SØNDAG 28. APRIL


Koncertstart kl. 16:00

Døren åbnes kl. 15:30


MONSTER MIKE WELCH [USA]


Status pr. 25/4 kl. 17:15

UDSOLGT!


PRISER I FORSALG
Entré: kr. 200,- / Medlemspris: kr. 100,-


PRIS VED INDGANGEN: +30 kr.

Blues Guitar Player Of The Year 2019

Monster Mike Welch


I forbindelse med fejring af bluesforeningens 25-års jubilæum afholder CROSSROADS blueskoncert med amerikanske "Monster" Mike Welch & Band.
Showtime er søndag den 28. april 2024 fra kl. 15.30.

Prisen på billetter i forsalg er KUN kr. 100,- for medlemmer og kr. 200,- for ikke-medlemmer. Unge under 26 år kan købe billet til samme pris som medlemmer.
Ved indgangen er prisen forhøjet med kr. 30,-


"MONSTER" MIKE WELCH

Med en næsten tre årtier lang karriere er den Boston-baserede bluesguitarist Monster Mike Welch en erfaren veteran på den internationale bluesscene.

Med næsten tre årtiers turnéer og indspilninger i rygsækken er den Boston-baserede bluesguitarist Monster Mike Welch en erfaren herre og veteran fra den internationale bluesscene.
Han fik tilnavnet "Monster" Mike af skuespilleren og Dan Aykroyd - Elwood J. Blues, Blues Brothers - i en alder af kun 13 år, og siden er det kun gået fremad og Welch har skabt sig et velfortjent ry som en meget dygtig og efterspurgt guitarist.


Til dato har Welch udgivet adskillige albums under sit eget navn, og i 2001 sluttede han sig til en af New Englands mest elskede bluesinstitutioner, Sugar Ray and the Bluetones, hvor han blev indtil 2017, og nåede at indspille fem albums samt modtog flere Blues Music Awards nomineringer til sig selv og til bandet. Derudover har Welch blandt andet indspillet med Shemekia Copeland, Ronnie Earl, Danielle Nicole, Duke Robillard, Johnny Winter, Victor Wainwright, Nick Moss, Mannish Boys og Sugaray Rayford.


Welch forlod Bluetones i 2017 for at fokusere på sit partnerskab med Mike Ledbetter, hvilket førte til syv Blues Music Award-nomineringer og dannelsen af Welch-Ledbetter Connection inden for det første år. Dette succesfulde og på alle måder exceptionelt lovende samarbejde sluttede desværre meget uventet med Mike Ledbetters tragiske dødsfald i januar 2019, kun 33 år gammel, efter komplikationer fra epilepsi.


Welch har modtaget tre på hinanden følgende Blues Music Award-nomineringer af Blues Foundation for årets Guitarist i 2016, en Boston Music Award for Best Blues Optræden, og er en optaget i Rhode Island Music Hall Of Fame.
I 2023 påbegyndte Monster Mike Welch den næste fase af sin karriere, da han skrev under med Gulf Coast Records for at lave ny musik og samme år udgav det fremragende album, ”Nothing But Time” (lyt til albummet på Spotify her eller nedenfor).


"Monster" Mike Welch har sit faste backing band med sig når han spiller i Vejle.
Bandet består af de dygtige og erfarne herrer: Fabrice Bessouat, Damien Cornelis og Erkan Özdemir.


Line-up:

"Monster" Mike Welch - guitar, vokal
Fabrice Bessouat - trommer
Damien Cornelis - orgel, keyboards
Erkan Özdemir - basguitar


Monster Mike Welch website https://monstermikewelch.com/
Monster Mike Welch, musik på BandCamp https://monstermikewelch.bandcamp.com/

Monster Mike Welch på Facebook https://www.facebook.com/monstermikewelchmusic