Shanna Waterstown Band [USA/EU]

18. januar 2020 kl. 20.00 - Døren åbnes kl. 19:15

BEMÆRK: Kun 110 billetter til salg!   >> UDSOLGT!!! pr. 18/1 kl. 00.35: Alle billetter er solgt i forsalg! << 

Denne koncert foregår på "Spillestedet" i Bygningens stueetage, hvor der vil være sidde-pladser ved caféborde.

Pris FORSALG: kr. 100,- (Medlemmer) // 160 kr. ,- (Ikke-medlemmer)

Evt. ledige billetter sælges i døren til lidt forhøjet pris.


Forsalg er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger!

Forsalget lukker kl. 18:00 på datoen for koncerten! – evt. ledige billetter sælges ved indgangen til lidt forhøjet pris!


Denne koncert foregår på "Spillestedet" i Bygningens stueetage, hvor der vil være sidde-pladser ved caféborde.

BEMÆRK: Kun 110 billetter til salg!

Bemærk:

Billetter til reduceret medlemspris gælder kun for medlemmer af Bluesforeningen CROSSROADS.
UDSOLGT pr. 18/1 kl. 00.35

SHANNA WATERSTOWN BAND (USA/EU)


"Rhytm'n Blues & Soul med en rigtig 'Blueswoman' i front"Shanna Waterstown er en forholdsvis ny amerikansk sangerinde der ved hvad hun vil.

Hun er en passioneret, lidenskabelig og inspirerende sangerinde,

med en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme.Shanna Waterstown er en forholdsvis ny amerikansk sangerinde der ved hvad hun vil. Hun er en passioneret, lidenskabelig og inspirerende sangerinde, med en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme.


Selv om Shanna er af den yngre generation af rhytm’n blues sangerinder betegnes hun som en rigtig ”Blueswoman” og Shanna er godt på vej til at indtage bluesscenen og erobre alle bluesfans i Europa og USA.


Shanna Waterstown har lært sin soul og gospel allerede som barn. Blues-tilgangen har hun bl.a. fået fra sceneoptrædener med navne som Buddy Guy, Louisiana Red, Mud Morgenfield og som korsangerinde for legendariske James Brown.


Special guests

Hos CROSSROADS i Bygningen, Vejle optræder Shanna Waterstown med sit faste tre-mands bluesband; Jay Gogan på guitar og rytmesektionen Walter Cerasani og Gianpaolo Feola på hhv. bas og trommer – men derudover er vil der optræde to særlige danske, gæster. De to gæster spiller hhv. på orgel og på saxofon og er blandt Danmarks dygtigste musikere.

De særlige gæster afsløres dog først ved selve koncerten.


Shanna Waterstown er født i Deep South, Florida i USA. Her voksede hun op og sang i byens lille baptistkirke. Datidens mest populære musik, som hun lyttede til på radioen var “Motown Soul”, “Country” og “Gospel”. Hendes ungdom blev præget af mange forskellige stilarter af musik, der senere inspirerede Shanna til sine første kompositioner i en alder af 11-12 år. Hun startede en lokal gruppe med nogle naboer og eksperimenterede med forskellige kompositioner, der blev indspillet på kassettebånd.
Shanna har turneret i USA og Europa, herunder Frankrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Danmark, Italien, Spanien, Østrig, Polen, Letland, hvor hun har spillet på både mindre scener og klubber samt på nogle af de største bluesfestivaler.


Website, Shanna Waterstown:
http://www.shannawaterstown.net/

Shanna Waterstown Band er:

 

Shanna Waterstown - sang (USA)

Maxie FreeMan - guitar (Sweden)

Gianpaolo Feola - tromme (Italy)

Dan Granero - bas (Austalia/Sweden)

Special guests

Særlig gæst
– Rasmus Stenholm, Hammond B3 orgel

Special guest – saxofoner