FREDAG 4. OKTOBER


Koncertstart kl. 20:00

Døren åbnes kl. 19:15


SAHRA DA SILVA


PRISER I FORSALG
Entré: kr. 200,- / Medlemspris: kr. 170,-


PRIS VED INDGANGEN: +30 kr.

EN AF DE HELT STORE SOULSANGERINDER


Sahra da Silva


Nomineret til 3 × DANISH MUSIC AWARDS BLUES 2024


Sahra da Silva mestrer det følsomme nærvær og de helt store soulfulde udladninger. Hun er af anmelderne kaldt et "rent powerhouse". Fra første strofe rejser hårene sig og foden kan slet ikke undgå at vippe i takt.


Det er lyden fra et ægte hammond-orgel. Det er formidabelt guitarspil med en rå, beskidt og energisk sound. Og det er groovy, tight og medrivende trommer og bas. Det fås ikke meget bedre her til lands.


I mere end et årti har Sahra da Silva været en etableret del af den danske bluesscene og har i den grad fået skabt sig et navn som soloartist. Hun har optrådt med et utal af danske soul- og bluesartister, heriblandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager samt opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.


Sahra da Silva udgav debutalbummet #blueswoman (2020) og udsendte EP'en "Swept Off My Stillettos" på 10" vinyl i april 2023.
I oktober 2023 udkom det længe ventede album ”You Let A Good Thing Go”. Bandet finder virkeligt ind til kernen af deres musikalske DNA med gennemført retro soul- og blues tilsat en stor portion personlighed og vokalmæssig råstyrke.


Line-up:

Sahra da Silva - vokal & percussion - www.sahradasilva.com

Rune Højmark - guitar
Lasse Storgaard - Hammond orgel
Laust “Krudtmejer” Nielsen - bas
Jens Stoklund - trommer