Link til BLUES-A-RAMA, 14. september 2024


CROSSROADS'

BLUES-RAMA-RAMA

Lørdag d. 14. september 2024


kl. 20.30

Thorbjørn Risager & The Black Tornado


Danmarks førende roots-rockere
VINDER af to Danish Music Awards BLUES 2023:
Blues Liveprisen & Årets Danske Bluesudgivelse


Thorbjørn Risager & The Black Tornado er ubestridt blandt landets førende roots-rockere og har de seneste år opbygget deres position på både den nationale og internationale blues-scene. Deres koncerter er nærværende, højenergiske og autentiske. Risagers stemme er en naturkraft i sig selv - 570.000 lyttere og 3,6 millioner streams på Spotify er ikke til at tage fejl af.


Risager har haft æren af at dele scene med the Buddy Guy og Doyle Bramhall II i Indien. Han har spillet med navne som Robben Ford og Kim Wilson (The Fabulous Thunderbirds) og varmet op for Bonnie Raitt og Tedeschi Trucks Band, og med deres seneste album Navigation Blues (2022) og to nyligt vundne DMA-priser er bandet helt klar til at sætte en fed bluesfest i gang i Skagen.


Gennem de seneste 20 år har Thorbjørn Risager & The Black Tornado sat spor i hele Skandinavien, Europa, Canada, USA og Asien. De har fængslet publikum med deres dynamiske sceneoptræden og en lyd, der blander soul, Chicago blues, boogie og rock 'n' roll med en stemme, som bringer mindelser om Ray Charles, Van Morrison og Billy Gibbons – og nu gæster de Bluesforeningen CROSSROADS og giver koncert på BLUES-A-RAMA 2024 i Bygningen, Vejle.


Line-up er:

Thorbjørn Risager - Vokal, Acoustic & Electric Guitars
Emil Balsgaard - Piano, Organ, keyboards
Joachim Svensmark - Electric & Acoustic Bluesguitar, backing vocal
Kasper Wagner - Alto Sax, Tenor Sax, Baritone Sax
Hans Nybo - Tenor Sax
Peter W Kehl - Trumpet, Flugelhorn, Percussion
Søren Bøjgaard - Bass, Moog Bass
Martin Seidelin - Drums, Percussion


Thorbjørn Risager & The Black Tornado, hjemmeside


Thorbjørn Risager & The Black Tornado på Facebook