Link til BLUES-A-RAMA, 14. september 2024


CROSSROADS'

BLUES-RAMA-RAMA

Lørdag d. 14. september 2024


ca. kl. 15.30

Big Martin & The Rope A Dope Band


Der er tale om blues efter de gamle dyder, eksekveret i et gennemtænkt show med afsæt i de klassiske traditionernes ophav, med spændevide fra Chicago til Texas. Showet er bygget op af egne kompositioner skrevet af Big Martin, men der kan også lejlighedsvis snige sig en klassiker ind. Stil og sound er præget af luftige arrangementer, hvor der skæres ind til benet og den, til tider, minimalistiske texanske stil får god plads til udfoldelse, trods de ellers stramt arrangeret numre. Der ligger mange års erfaring og hårdt arbejde bag disse musikeres præstationer, niveauet er højt, og der er garanti for en koncertoplevelse af international klasse.


"Big Martin" Skaastrup har i mange år været en velkendt figur på den danske bluesene, og har i den seneste tid gjort sig bemærket som sangskriver og sologuitarist i The Manic Blues. Martin Skaastrup er kendt for at levere et indlevende show med bidende tone og distinkt vibrato i hans anmelderroste guitarspil der, blandt andre i Bluesnews.dk, roses for at indeholde international klasse.


Mikko og Jacob udgør rytmegruppen og ankeret i The Rope A Dope Band, og det tæt sammenspillede makkerpar har backet et utal af bluesstjerner - såsom RJ Mischo, Mark Hummel, Terry Hanck, Rockin' Johnny Burgin, Aki Kumar, Big Joe Louis, James Harman etc. Jakob Kortbæk på bas har bl.a. spillet med Big Creek Slim, Samantha Antoinette Smith, RJ Mischo, Dexter Shaw, Chad Strentz, Johnny Burgin og mange flere, listen er lang…

Claus Sand håndterer mesterligt Hammond orglet, ganske som han gennem mange år har gjort for bl.a. Henning Stærk, Ole Frimer, Mike Andersen, Kenn Lending, Trouble Cats, The Manic Blues m.fl.


Line-up er:
"Big Martin" Skaastrup - guitar & vokal
Jakob Kirkegård Kortbæk - bas
Mikko Peltola - trommer

Claus Sand - orgel
Jesper Blæsbjerg - trompet
Morten Elbæk - sax


Link til The Rope A Dope Band på Facebook