WORKING MOJO

Koncerten 23/4-21 er aflyst grundet restriktioner mod Coronasmitte!

Købte billetter bliver automatisk refunderet billetkøbers konto så hurtigt det er muligt for billetudbyder Billetsalg.dk som formidler forsalg af billetter!


Fredag 23. april 2021


Storswingende & energifyldt blues


Working Mojo har gennem de seneste 25 år opbygget et ry som et storswingende blues-band, der altid formår at levere nogle helt unikke og energifyldte koncerter.

Grundlaget for Working Mojo's repertoire er swingende Chicagoblues.

Working Mojo har siden 1992 opbygget et ry som et af landets bedst swingende og fodsåle-baskende blues-bands, der altid formår at levere nogle helt unikke og energifyldte koncerter. Koncerterne er kendetegnet ved at sveden driver ned ad væggene samt for bandets særlige indlevelse og kærlighed til bluesmusikken.


Grundlaget for Working Mojo’s repertoire er swingende Chicago blues og fed boogie-rock. Den musikalske inspiration kommer fra mange forskellige kunstnere, bl.a. kan nævnes Albert Collins, Ronnie Earl samt B.B. King.


I årenes løb har Working Mojo givet den fuld skrue på små klubber, spillesteder samt festivaler rundt om i landet. Musikken bliver altid leveret med en spilleglæde som smitter af på publikum.

Koncertstart kl. 20.00

Døren åbnes kl. 19.15


PRIS I FORSALG

Entré: kr. 150,-

Medlemspris: kr. 105,-


PRIS VED INDGANGEN

Entré: kr. 175,-

Medlemspris: kr. 130,-


Billetpriser er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger.

Forsalget lukker 2 timer inden koncertstart!


Koncerten 23/4-21 er aflyst grundet restriktioner mod Coronasmitte!

Working Mojo

Line-up (fra venstre):


Lars Sørensen: klaver & Hammond orgel

Anders Vraa: bas

Thomas Ditlevsen: tromme

Allan Hviid: sang

Martin Kleiner: guitar


Working Mojo på Facebook


Koncerten foregår i "Store Sal" på 1. sal i Bygningen, hvor der er handicapvenlig adgangsforhold (elevator) og gratis P-plads i P-hus lige ved hovedindgangen.

[ corona | covid-19 ]


CROSSROADS & BYGNINGEN overholder alle love, regler og tiltag mod Coronasmitte og følger Sundhedsstyrelsens vejledninger og anbefalinger
Læs mere!