WILD WOMEN BLUES


BEMÆRK - NY DATO: Fredag 11. juni 2021


Sahra da Silva, Lene Strøyer & Ida Bang

- på samme scene!


Det bliver et brag af en koncert når de 3 fantastiske sangerinder går på scenen sammen med et lige så fantastisk band


Hver af de 3 sangerinder har deres eget kraftfulde udtryk, karisma og ikke mindst et solidt bagkatalog. De er set på den danske musikscene utallige gange i mange forskellige sammenhænge og har også medvirket på en lang række studieoptagelser i tidens løb.

Denne aften vil de hver for sig - og sammen - synge powerfulde blues numre og målet er at ”vælte” Bygningen i Vejle!


Lene Strøyer

Sangerinden Lene Strøyer, som vandt prisen som “Årets Danske Blues Navn 2010” er kendt for sin stærke stemme og sit karakteristiske groovy R’n’B og soul-prægede udtryk. Lene er måske mest kendt som sangerinde, sangskriver, arrangør og producer i Mama’s Blues Joint, som tilbage i april 2010 gæstede CROSSROADS. Derudover er Lene en tredjedel af Ladies Sing the Blues, som Lene i 2001 dannede sammen med Lea Thorlann og Anne Kramme. Efter sigende blev sekstetten Ladies Sing the Blues dannet på kraftig opfordring, da man også dengang savnede nogle kvindelige musikere i den mandsdominerede bluesverden.

 

Sahra da Silva

Sahra da Silva har base i København hvor hun er et kendt ansigt på bluesscenen omkring Mojo Blues Bar. Hun er også kendt fra tv-programmet “talent” hvor hun klarede den frem til finalen med sin store stemme og udadvendte energi. Hun har netop udgivet sit første bluesalbum, #blueswoman, og pt. Danmarks mest omtalte blues- og soul-sangerinde.

Med stor succes gæstede Sahra da Silva Blues Quintet CROSSROADS så sent som 29. november 2020,


Ida Bang

Den svensk-danske sangerinde Ida Bang synger med stor autoritet og intensitet og har bl.a. Bonnie Raitt og Susan Tedeschi som inspirationskilder. Ida Bang & The Blue Tears gæstede med stor succes CROSSROADS i 2017, hvor netop Ida og sit svenske band, The Blue Tears, nærmest lagde kælderlokalet i Bygningen ned.

 

På guitar har "pigerne" den virtuose guitarist Kasper "Lefty" Vegebjerg, som tillige har spillet som sideman for en lang række bluesstjerner på turne i Europa. I Vejle husker man ham som special guest ifm. den helt forrygende aften med tyske Kai Strauss & band (oktober 2018) samt senest som guitarist i Samantha Smith Band (oktober 2019).

 

Rytmegruppen består af den groovy og swingende bassist, Jakob Kortbæk samt finske trommeslager Mikko Peltola. På klaver og orgel har vi den unge talentfulde kapelmester Chris Copen, som brillerede på tangenterne da Sahra da Silva med sit eget band indtog scenen i Store Sal, 29. november 2020.

Fredag d. 11. juni 2021


Koncertstart kl. 20.00

Døren åbnes kl. 19.15


PRIS I FORSALG

Entré: kr. 225,-

Medlemspris: kr. 165,-


PRIS VED INDGANGEN

Entré: kr. 250,-

Medlemspris: kr. 190,-


Billetpriser er ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger.

Forsalget lukker 2 timer inden koncertstart!


Billetsalg er åbent!


Begrænset antal billetter:

100 stk.


Antal kan ændre sig ift. den danske regerings restriktioner!

WILD WOMEN BLUES


Sahra da Silva: sang

Lene Strøyer: sang

Ida Bang: sang

Chris Copen: Piano

Kasper "Lefty" Vegeberg: Guitar

Jakob Kortbæk Kirkegaard: Bas

Mikko Peltola: Trommer


Sahra da Silva website

Mama's  Blues Joint website

Ida Bang Facebook-side


Koncerten foregår i "Store Sal" på 1. sal i Bygningen, hvor der er handicapvenlig adgangsforhold (elevator) og gratis P-plads i P-hus lige ved hovedindgangen.

[ corona | covid-19 ]


CROSSROADS & BYGNINGEN overholder alle love, regler og tiltag mod Coronasmitte og følger Sundhedsstyrelsens vejledninger og anbefalinger
Læs mere!Købte billetter til d. 15. maj gælder også til arrangementet d. 11. juni 2021!

Alternativt kan billetkøber få refunderet købte billetter til d. 2/5-21. Billetkøber skal blot kontakte Billetsalg.dk med information om til hvilken koncert billetter skal refunderes!