Persondatapolitik

 

Generelt

1.

Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Bluesforeningen CROSSROADS (“Foreningen”, “Foreningens”, “Os”, “Vores”, “Vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

2.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til Os, eller som vi indsamler via Foreningens hjemmeside, crossroads-vejle.dk (“Hjemmeside”, “Hjemmesiden”).

3.

Foreningen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Foreningen skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 10.

 

Foreningens indsamling af dine personoplysninger

 

4.
Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Når du besøger Hjemmesiden, indsamler Vi ikke automatisk oplysninger om dig med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring, eksempelvis hvilken type browser du bruger eller hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer .

 

Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet eller evt. downloads til at administrere tilmeldingen, for at kunne tilbyde dig særlige fordele og til direkte markedsføring, herunder for at kunne informere dig om Vores arrangementer og nye blueskoncerter/ydelser og til at give dig andre blues-relaterede nyheder og informationer.

 

5.
Hvad er grundlaget for indsamlingen?

Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 4, er nødvendig for, at Vi kan varetage Vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.

 

Brug af databehandlere

 

6.
Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden f.eks. kan vores leverandører bistå os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af Hjemmesiden. Disse virksomheder er databehandlere og under Vores instruks og behandler data, som Vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med Os, og er underlagt fortrolighed om disse.

7.
En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.

8.
Vores e-mail-nyhedsbrev er lagret i MailChimp, som Vi bruger til at håndtere vores nyhedsbreve osv., som Vi kun sender til den e-mailadresse, som du har oplyst og/eller sendt til Os, da du tilmeldte dig. Vi anser MailChimp for at være en tredjepart databehandler. Den e-mailadresse, du indsender, vil blive gemt i denne databehandlers hjemmesides egen database, men ikke i nogen af Vores interne computersystemer.
Din e-mailadresse vil forblive inden for MailChimp databasen, så længe Vi fortsætter med at bruge denne platform til at sende nyhedsbreve og lign. via e-mail, eller indtil du specifikt anmoder om fjernelse fra listen.

 

En kopi af EU-U.S. Privacy Shield certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

 

Sletning af persondata

 

9.
Oplysninger som Vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til Vores nyhedsbrev, vil vi slette, såfremt du retter henvendelse her om. I samtlige nyhedsbreve vil du have mulighed for at respondere og derved at fravælge din tilmelding. Ved framelding, sletter Vi automatisk de data Vi har indsamlet på dig.

 

10.
Kon­tak­top­lys­nin­ger

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:
Bluesforeningen CROSSROADS
CVR nr. 30060695
E-mail: peter@crossroads-vejle.dk