The Pocket Players

The Pocket Players – 24. februar, kl. 20:00

The Pocket Players ♪ RÅT, ÆRLIGT, SMUKT ♪ med fabelagtige musikere & bunker af energi

24. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:15

The Pocket Players

Pris forsalg: 170 kr.
Medlemspris: 135 kr.
Pris ved indgangen: 190 kr.

OPDATERING d. 22/2-18:
Begrænset antal ledige billetter!
BEMÆRK:
Forsalget lukker kl. 18 på datoen for koncerten!

Klassisk Blues uden regler, men med fabelagtige musikere og bunker af energi

Musikere:

Ole Bech - Sang & bluesguitar
Palle Hjorth - Orgel
Henrik Poulsen - Basguitar
Søren Poulsen - Trommer & percussion

The Pocket Players DK

Når THE POCKET PLAYERS rammer Bygningen i Vejle er der dømt

Homemade blues, der sprænger rammerne for, hvordan blues skal lyde og hvad der synges om
Klassisk blues uden regler, men med fabelagtige musikere og bunker af energi

 

Der er lagt i kakkelovnen til en live oplevelse ud over det sædvanlige.
THE POCKET PLAYERS’ lyd er rå og upoleret.
Bandet følger en stolt gammel blues-tradition, for at stjæle med arme og ben og røre det hele sammen i en Gumbo. Det hele tilsættes et stænk syrerock og resultatet er et unikt og anderledes blues-udtryk.

 

THE POCKET PLAYERS har som omdrejningspunkter og hjørnesten den energiske sanger & guitarist OLE BECH i front og legendariske PALLE HJORTH bag orglet.

 

OLE BECH, leverer med en sjælden set energi og indlevelse “The Blues” hver gang. Meget råt, enorm ærligt og utrolig smukt.

 

Udover at være virtuos på sit instrument, er PALLE HJORTH også en visuel oplevelse – med sin dynamiske og eksplosive spillestil. Palle er kendt for sit arbejde i med Savage Rose, Krebs & Falch, Grarup Allstars og mange andre.

 

Det yderst kompetente fundament i The Pocket Players består af SØREN POULSEN (Jonah Blacksmith, Peter Sommer) på trommer og HENRIK POULSEN (Johnny Madsen, The DeSoto Caucus, Vega/Strauss) på bas.

 

Ifølge THE POCKET PLAYERS er “The Blues” altid musik, der er på de svage og fattiges side; men bekvemt langt væk, i Sydstaternes Mississippi Delta o.l. Men THE POCKET PLAYERS mener også at “The Blues” rammer hårdt i Danmark: Titlen “Throw Your Dog a Bone” kan dække over mange ting f.eks. at man bliver spist af med noget, så man er passiviseret for en stund. Det kan være i parforholdet, hvor man bliver spist af med det ugentlige knald, hvor det man egentligt vil have er kærlighed.
“Throw Your Dog a Bone” kan også hentyde til den indre svinehund, der i disse tider så ofte kræver at blive fodret!
Men “Throw Your Dog a Bone” er også originale sange om alkohol, sex og livslyst.

 

The Pocket Players opstod fordi de 4 musikere, som kender hinanden gennem det danske bluesmiljø, alle ønsker at spille blues som det er bedst, nemlig traditionelt, men uden nogle regler, så leg og personlig musikalitet får en central rolle, både under indspilning og til live koncerter.

 

Måske undres man over bandnavnet “THE POCKET PLAYERS”! Men nej, tankerne skal ikke ledes hen på lommebillard eller andre lumre fortolkninger. Det at være en “pocket player” eller “playing in the pocket” er et udtryk som stammer fra bluesmiljøet i sydstaterne.
En “pocket player” har et solidt swing og passer på det med næb og klør. Når et helt band er “in the pocket” betyder det at alle ånder sammen og spiller solidt musik bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. Og det er præcist det THE POCKET PLAYERS gør.

The Pocket Players spiller solid bluesmusik bygget på et stærkt fundament af sikre grooves

 

 

Grarup Allstars 21. april 2018

The Cornfeds 12. maj 2018

Få nyhedsmails fra CROSSROADS BLUES