BUSK & FRIMER

Vidar Busk & Ole Frimer Trio – 16. september, kl. 20:00

En konstellation man bare ikke kan få for meget af. A match made in heaven
– Peter Widmer, Bluesnews.dk.

Afholdt

Vidar Busk og Ole Frimer Trio (N/DK)

Pris forsalg: 160 kr.
Medlemspris: 125 kr.
Pris ved indgangen: 160 kr.

KUN 110 BILLETTER til salg!
Forsalget lukker kl. 18 på datoen for koncerten!
Evt. ledige billetter sælges i døren fra kl. 19.15

Fuldstændig magisk koncert med Frimer & Busk. Der var guitardueller der vil blive i hukommelsen i lang tid fremover
– Blueskartellet, Horsens.

Musikere:

Vidar Busk - Guitar, sang
Ole Frimer - Guitar, sang
Jesper Bylling - Basguitar
Claus Daugaard - Trommer

BUSK & FRIMER N/DK

BLUES SCANDINAVIA: BUSK & FRIMER (N/DK)

Skandinavisk guitar-møde: Vidar Busk, Norge & Ole Frimer, Danmark

Den danske bluesguitarist og sanger Ole Frimer får i efteråret 2017 besøg af den norske super-guitarist Vidar Busk.
Sammen med bassist Jesper Bylling og trommeslager Claus Daugaard giver de nogle få, eksklusive koncerter i Danmark.

 

CROSSROADS præsenterer til efterårets første blueskoncert i BYGNINGEN, VEJLE denne EKSKLUSIVE KONSTELLATION, der i 2016 imponerede mangt og meget ved bl.a. Bluesfestivalen i Horsens og senest bjergtog publikum under Randers City Bluesfestival 2017.

 

Historien bag “BUSK & FRIMER”
To af Nordens mest markante blues- og bluesrock guitarister, norske Vidar Busk og danske Ole Frimer, spillede sammen for første gang på en festival i Ålborg i august 2016. Koncerten var kommet i stand på foranledning af en invitation fra Frimer. Busk takkede ja, og koncerten blev en stor succes. En fortsættelse af samarbejdet lå i luften, og siden har de spillet flere koncerter sammen. ”Busk & Frimer” er nu blevet til en fast konstellation, som også inkluderer bassist Jesper Bylling og trommeslager Claus Daugaard.

 

Det er den fælles interesse for den moderne elektriske bluesmusik i bredeste forstand, som har været grundlaget for samarbejdet. Koncerterne indeholder sange fra begge guitaristers repertoire, og hvem ved om de finder på noget nyt sammen.
Det er kræs for blues-elskere – and beyond.

 

Om Vidar Busk:
I Norge findes vel Europas stærkeste bluesmiljø. De fleste større byer i Norge har en bluesforening som afholder koncerter, og landet besøges flittigt at amerikanske og europæiske bluesmusikere som turnerer på de norske bluesklubber og festivaler. Af så stærkt et bluesmiljø udspringer der naturligt nok flere norske bluesmusikere af meget høj klasse. En af de største og mest kendte er guitaristen Vidar Busk.
Vidar er født 1970 i Langesund i Norge. Allerede som 15-årig rejste han til USA med sin guitar for at spille med den amerikanske bluesmusiker Rock Bottom. Han vendte tilbage til Norge fem år senere, i 1990, og dannede et backing band som han turnerede med i Norge. I 1994 modtog de Smugetprisen for deres bedrifter på Smugladen Festivalen.
I 1997 dannede Vidar sit jump-bluesband Vidar Busk & His True Believers. De modtog samme år Notodden Blues Festivals pris, og året efter vandt de Spellemannsprisen (svarer til vores Danish Music Award) for deres første album “Stompin’ Our Feet With Joy”. Siden har Vidar Busk udgivet i alt otte albums og vundet endnu en Spellemannspris (2003). Også hans seneste album “Troublecaster” fra 2011 blev nomineret.
Vidar Busk er en bredspektret musiker som har flirtet med bl.a. soulmusikken (hør albummet “Venus Texas” fra 2001) og samarbejdet med rappere. Men hans guitarvirtuositet kommer især til udtryk i den melankolske blues hvor det bliver guitarspil til verdensklasse. (Tekst: Bluesnews.dk)

 

Link til køb af billet i forsalg via Place2Book » https://goo.gl/V5voqC

For h... et par guitarister. Busk, noget af en åbenbaring, spiller lange soloer, man ønsker bare bli’r ved... og ved. Frimer mere økonomisk, men hver tone matters
– Kurt Baagø (freelance journalist).

 

 

Få nyhedsmails fra CROSSROADS BLUES

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.