Big O & The Blue Quarters

Big O & The Blue Quarters – 26. december, kl. 20:00

Big O & the Blue Quarters spiller særdeles velsvingende "old school jump blues", som gør det umuligt at sidde stille!

26. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:15

Big-O-HNT-EBC-2017-04-06-1600x1067

Pris forsalg: 150 kr.
Medlemspris: 120 kr.
Pris ved indgangen: 160 kr.

KUN 110 billetter til salg!
Forsalget lukker kl. 18 på datoen for koncerten!

 

"At så ungt et band spiller så autentisk "old school jump blues", er imod alle naturlove. Det swinger som død og djævel."

Musikere:

Oscar "Big O" Eriksen - sang & mundharpe
Mathias Rindom - trommer
Jais K. Eriksen - gulv- & elektrisk bas
Søren Schack - bluesguitar
Frederik Tygesen - bluesguitar

Big O & The Blue Quarters DK

BIG O & THE BLUE QUARTERS… Vinder af “Horsens All Stars publikumspris 2017”.
Big O & the Blue Quarters spiller særdeles velsvingende “old school jump blues”, som gør det umuligt at sidde stille!

 

“At så ungt et band spiller så autentisk “old school jump blues”, er imod alle naturlove. Det swinger som død og djævel.”
Big O & the Blue Quarters er et relativt nyt navn på den danske bluesscene, der spiller særdeles velsvingende “ol’ school jump blues”, som gør det nærmest umuligt at sidde stille! Bandet tager udgangspunkt i bluesen som den lød op gennem 40’erne og 50’erne, og giver deres egne energiske bud på gamle klassikere samt spiller eget materiale. Specielt deres evne til at lade tingene udvikle sig på scenen har begejstret publikum hvor end de har optrådt.

 

Big O & The Blue Quarters har allerede spillet mange koncerter på spillesteder, festivaler og til private arrangementer i hele landet. Ud over at spille vores egne kompositioner, giver vi vores energiske bud på numre fra legender som T-Bone Walker, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, Elmore James, Little Walter og mange flere.

 

Bandets fem medlemmer har lært hinanden at kende, gennem bluesmiljøet og jamsessions i Østjylland og gruppen er en sammensmeltning af tidligere konstellationer som The Blues Express, The Backdrafts og Oscars Blues Band. Venskabet på tværs af orkestrene voksede, og det viste sig hurtigt at netop de fem havde en fælles lidenskab for samme bluesgenrer. Derfor slog de pjalterne sammen og fokuserer nu 100% på deres fælles projekt Big O & The Blue Quarters, hvor der på kort tid er opstået et fælles udtryk med personlighed og intensitet på højeste plan!

Vinder af "Horsens All Stars publikumspris 2017"

 

 

Få nyhedsmails fra CROSSROADS BLUES